☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 599245
משתמשת פורטי
5 באוגוסט 2020 בשעה 07:29
דילול עוברים הריון מרובה עוברים והרופא המליץ על דילול של עובר אחד. מישהי כאן עברה דבר כזה? מרגיש כמו ללכת באפלה איך מחליטים החלטה כזאת? קשה לי מאוד רגשית :(
הריון ולידה
💬
16 תגובות
תגובות (16)
משתמשת פורטי
5 באוגוסט 2020 בשעה 07:33
ואם לא תעשי מה יכל להיות ?
משתמשת פורטי
5 באוגוסט 2020 בשעה 07:37
כמה עוברים הכניסו לך ?
משתמשת פורטי
5 באוגוסט 2020 בשעה 07:50
מה דווקא מגניב לא? או שזה יכול לסכן? 🤷🏼♀️
משתמשת פורטי
5 באוגוסט 2020 בשעה 08:36
כמה עוברים הוכנסו?
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
14 בנובמבר 2017 בשעה 20:09
מתי התחלתם לחשוב על שמות ולבחור?+שם לבת אני אוהבת שמות שנשמעים רכים בלי אותיות כבדות.. כמו אגם, מאיה, ליאן, אלין... אשמח לשיתוף של שמות בסגנון שעולים לכן.. (פחות השמות היותר משומשים בארץ) תודה :)
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
21 בנובמבר 2018 בשעה 10:55
שינה הבן שלי בן שלושה חודשים ישן הרבה ביומיים האחרונים. זה תקין לדעתכן?
אמהות
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
21 ביולי 2019 בשעה 10:51
בדיקת NIPT היי בנות, מי שעשתה בדיקת ניפט, פנורמה או verify של טבע? אשמח לשמוע מניסיון אישי תודה
הריון ולידה
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
9 בספטמבר 2019 בשעה 08:08
בנות שיצא להן תלוש אחרון של חודש אוקטובר לדמי לידה כנסווו... מה עושים ?? אם אני אמורה ללדת סוף אוקטובר מה יצא לי בתלוש הזה.. אם אני רוצה לצאת שבועיים לפני הלידה לחופש וגם מבחינת חגים ???
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
12 באוקטובר 2019 בשעה 21:55
משתפת יום שני, שבוע 41+3, בשעה 5:00 ירדו לי המים, בדקו אותי במיון, בסביבות השעה 10:00 עליתי למחלקה למעקב בעלי ניסה לעזור לי עם המכשיר של הטנס אך לא הצליח למזלי חברה שלי עובדת בחדר לידה ואמרה לי לבוא והיא תחבר אותי, היא אמרה שתבדוק קודם פתיחה היה בסביבות 3ס"מ. כבר השאירו אותי בחדר לידה הכל התקדם מהר, ובשעה 12:00, ילדתי נסיכה במשקל 3.500. השתחררנו ביום חמישי הגענו לבית אני מטפלת בילדה ומרגישה שהיא חמה, ישר מדדתי לה חום..והחום ממשיך לעלות, בהתחלה חשבתי שאולי המדחום לא טוב אבל גם המדחום השני הראה לי אותה תוצאה...39.4 חום ישר קראתי לבעלי ארגנו חפצים וטסנו לשניידר, זה היה בשעות הקטנות של הלילה... התחילו לקחת לה בדיקות...ואני בוכה חשבתי על הגרוע מכל, עשו לה בדיקה בגב שנקראת LP וזה גמר אותי .. למחרת בסביבות השעה 13:00 העלו אותנו לאישפוז, אני ישנתי על מזרון רצפה ובעלי על כסא, גמורים מעייפות לרוב ללא שינה, הילדה היתה אפטית מאוד הביאו לה אנטיביוטיקות מאוד חזקות, חום גבוה שלא יורד למרות הטיפול התרופתי ..חיכינו לתוצאות הבדיקות שהאבחנה בסופו של דבר היתה דלקת קרום המוח למזלנו ויראלית... חשוב לי להודות על 3 דברים:1. שבעלי היה שם לצידו לאורך האשפוז, הרגיע אותי ודאג לי לכל מה שצריך. 2. הצוות המסור והמקצועי של שניידר, שדאגו לנו גם במובן הפרקטי וגם מהפן המקצועי. 3. לאגודת "עזר מציון" שדאגו לנו לאוכל חם במהלך האשפוז ובמיוחד בשבת, דאגו להכל עד הפרט האחרון כמו בשמים להבדלה ובין היתר תרמוס עם מרק מנחם. אנחנו אחרי זה והילדה גורמת לנו לנחת ולשמחת חיים.
הריון ולידה
💬
9 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
15 בנובמבר 2019 בשעה 14:06
שבוע 38+2 בננות ביומיים האחרונים יש לי הרגשה לא טובה כזאת בקיבה לחץ גדול בשלפוחיות וכבר יומיים שאני מזיעה ויש לי התקפים של גלי חום פתאום לא יודעת מן הרגשה של קלקול קיבה כזה אבל ללא שלשולים או משהו מישהי חוותה???
הריון ולידה
💬
0 תגובות
👍
1 לייקים