חלות לא יוצאות רכות. שבוע טוב:) החלות יוצאות טעימות אבל לא רכות.. דחוסות כאלה וכבדות. (אני לשה בידיים) יש פתרון לזה? מציינת שלשה הרבה זמן. לא מפוצצת בקמח, התפחה עוד מיום לפני. ולשה ומנוחה ככה כמה פעמים.. מה הקטע של זה? :/
אוכלאוכל
💬16 תגובות

תגובות (16)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באוגוסט 2020 בשעה 19:13
אני אופה המון. כשהלישה בידיים ולא במיקסר הבצק יוצא לי פחות אוורירי בצורה משמעותית. בקשר לדרגת קושי.. אולי עוד טיפונת מים?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באוגוסט 2020 בשעה 19:16
כמה מים על כמה קמח? ושמן? רשמי את המתכון. ובהחלט מיקסר עושה יותר את העבודה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באוגוסט 2020 בשעה 19:30
דווקא זה נראה טוב..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באוגוסט 2020 בשעה 19:37
אני לשה בידיים והן יוצאות אווריריות ממש המתכון שלי הוא קילו קמח 2 כפות שמרים כפית מלח 3/4 כוס סוכר 3 כפות שמן ו2.5 כוסות מים לשה 10 דקות מתפיחה שעתיים עכשיו ככה, (בתקופת הקורונה הפכתי מומחית לחלות כי הפסקנו לקנות בחוץ...) הבנתי שהתפחה בחוץ לא יותר משעתיים אם אחרי שעתיים אני לא מתחילה להכין אני מכניסה למקרר ואז מעצבת צורות ומתפיחה חצי שעה , 45 דקות שוב לפני התנור יוצאות מ ד ה י מ ו ת מקווה שעזרתי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך