אז מה הסוד שלכן לפסטה בולונז? הי בנות, אשמח לשמוע את סודות המטבח שלכן לרוטב עסיסי וטעים לפסטה בולונז😍 מה נותן בעצם את הטוויסט...?...
אוכלאוכל
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 ביולי 2020 בשעה 13:34
הכנתי לפני שבוע ועפו על זההההה הכי טעים שאכלנו אצרף מתכון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 ביולי 2020 בשעה 13:34
מצרכים: 1 בצל גדול 5 שיני שום כתושות חצי פלפל חריף ירוק 1 רסק מרוכז קטן קופסאות שימורים עגבניות מרוסקות (השתמשתי בשל מאסטר שף) בזיליקום טרי קצוץ דק חצי קילו בשר טחון תבלינים : חצי כפית פלפל שחור חצי כפית פפריקה חריפה/צ׳ילי חריף כפית דבש טיפה ממש סוכר כף שטוחה מלח 1 כף פפריקה מתוקה פסטה שאוהבים בסיר נפרד עם 2 כפות מלח הכנה: לטגן את הבצל עם 3 כפות שמן עד שהופך לשקוף להוסיף את השום, הפלפל החריף אחר כך את הבשר עד שמתבשל לאחר מכן את רוטב העגבניות התבלינים לערבב ולתת להתבשל. לשים על הפסטה וזהו מוכן❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 ביולי 2020 בשעה 13:39
הסוד שלי הוא שאני מוסיפה מלא ירקות, זה מעשיר את הספגטי. ירקות כמו: חציל, גמבה, בצל, פטריות, עגבניה, שום, פלפל חריף. את הכל אני מטגנת ממש לפי הסדר הזה מוסיפה את הבשר ומטגנת ומפוררת אותו ואז מוסיפה את הרסק והתבלינים. יוצא מושלם 😍
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 ביולי 2020 בשעה 14:08
בא לי אולי תכינו ליייי??? חחחח והסוד שלי זה בישול ארוך של הרוטב עם הבשר בערך שעתיים, הבדלים מטורפים!! וכמובן לדאוג כל הזמן שיהיה מספיק מים :)

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך