אז מה הסוד שלכן לפסטה בולונז?
הי בנות,
אשמח לשמוע את סודות המטבח שלכן לרוטב עסיסי וטעים לפסטה בולונז😍
מה נותן בעצם את הטוויסט...?...
אוכל
💬8 תגובות
תגובות (8)
משתמשת פורטי29 ביולי 2020 בשעה 13:34
הכנתי לפני שבוע ועפו על זההההה הכי טעים שאכלנו אצרף מתכון
משתמשת פורטי29 ביולי 2020 בשעה 13:34
מצרכים:
1 בצל גדול
5 שיני שום כתושות
חצי פלפל חריף ירוק
1 רסק מרוכז קטן
קופסאות שימורים עגבניות מרוסקות (השתמשתי בשל מאסטר שף)
בזיליקום טרי קצוץ דק
חצי קילו בשר טחון
תבלינים :
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית פפריקה חריפה/צ׳ילי חריף
כפית דבש
טיפה ממש סוכר
כף שטוחה מלח
1 כף פפריקה מתוקה
פסטה שאוהבים בסיר נפרד עם 2 כפות מלח
הכנה:
לטגן את הבצל עם 3 כפות שמן עד שהופך לשקוף
להוסיף את השום, הפלפל החריף
אחר כך את הבשר עד שמתבשל
לאחר מכן את רוטב העגבניות התבלינים לערבב ולתת
להתבשל.
לשים על הפסטה וזהו מוכן❤️
משתמשת פורטי29 ביולי 2020 בשעה 13:39
הסוד שלי הוא שאני מוסיפה מלא ירקות, זה מעשיר את הספגטי. ירקות כמו: חציל, גמבה, בצל, פטריות, עגבניה, שום, פלפל חריף. את הכל אני מטגנת ממש לפי הסדר הזה מוסיפה את הבשר ומטגנת ומפוררת אותו ואז מוסיפה את הרסק והתבלינים. יוצא מושלם 😍
משתמשת פורטי29 ביולי 2020 בשעה 14:08
בא לי אולי תכינו ליייי??? חחחח
והסוד שלי זה בישול ארוך של הרוטב עם הבשר בערך שעתיים, הבדלים מטורפים!! וכמובן לדאוג כל הזמן שיהיה מספיק מים :)