יש לי מתכון קל וטוב
חותכת שום, בצל , גמבה , מקלפת עגבניות וחותכת גם
אם את רוצה חריף טעים תוסיפי פילפל חריף אם לא אז לא
מקפיצה הכל במחבת יחסית עמוק
שהכל מטוגן יפה מוסיפה רסק עם פפריקה חריפה בשביל שיהיה פיקנטי, אורגנו, מלח ופלפל
שהרוטב מתאחד עם הירקות את שמה ביצים ועם מזלג מערבבת בעדינות מלמטה שלא ישרף הסיר 7 דקות על הגז עם מכסה אחכ תיתני לביצים להתבשל מהחום של בישול עוד 5 דקות
וזהו מוכן
משתמשת פורטי29 ביולי 2020 בשעה 12:13
חשוב לערבב בעדינות כל 3 דקות בערך שלא ישרך
משתמשת פורטי29 ביולי 2020 בשעה 12:25
ככה אני עושה את השקשוקה שלי בדיוק רק שאני מוסיפה מים קצת