
משתמשת פורטי28 ביולי 2020 בשעה 13:24
מתכון לפריקסה ❤
מצרכים:
500 גרם קמח
כף סוכר
כף שמרים
3 כפות שמן
כפית מלח
ביצה 1
כוס מים 1
כף ערק
אופן הכנה:
שמים את המלח בתחתית הקערה, מעל מנפים את הקמח עושים גומה קטנה ושמים את השמרים והסוכר ביחד.
מערבבים.
שמים ביצה כף שמן וכף ערק.
מערבבים שוב
ואז שמים מים ולתת לזה בין 5 ל10 דקות כדי שהגלוטן שלו ממש יפתח ❤
להתפיח בקערה משומנת עד שזה תופח.
אחר כך לקרוץ בקורצנים להניח על נייר אפייה ולתת לזה לתפוח עד הכפלה.
לחמם שמן ולתת לכל צד בערך 5 דקות ✌️
בתאבון!
פה לכל שאלה
אוכל

💬84 תגובות👍7 לייקים