מתכון לפריקסה ❤ מצרכים: 500 גרם קמח כף סוכר כף שמרים 3 כפות שמן כפית מלח ביצה 1 כוס מים 1 כף ערק אופן הכנה: שמים את המלח בתחתית הקערה, מעל מנפים את הקמח עושים גומה קטנה ושמים את השמרים והסוכר ביחד. מערבבים. שמים ביצה כף שמן וכף ערק. מערבבים שוב ואז שמים מים ולתת לזה בין 5 ל10 דקות כדי שהגלוטן שלו ממש יפתח ❤ להתפיח בקערה משומנת עד שזה תופח. אחר כך לקרוץ בקורצנים להניח על נייר אפייה ולתת לזה לתפוח עד הכפלה. לחמם שמן ולתת לכל צד בערך 5 דקות ✌️ בתאבון! פה לכל שאלה
אוכלאוכל
💬84 תגובות👍7 לייקים

תגובות (84)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביולי 2020 בשעה 13:24
.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביולי 2020 בשעה 13:28
ואו נראה סוף הדרך. מקצועי ביותר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביולי 2020 בשעה 13:30
אמאלההההה😍 רק חבל על הצרבת שזה עושה לי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביולי 2020 בשעה 13:30
מושלם!!🙏 חייב את הערק או שאפשר לוותר?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך