☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 595149
משתמשת פורטי
27 ביולי 2020 בשעה 11:24
דוקטור אבי כץ אדריאן/אברהם מישהי מכירה אותו? רופא נשים.. מחולון.. שמעתם עליו?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
27 ביולי 2020 בשעה 16:17
הייתי אצלו בסקירה מאוחרת .. נראה ממש נחמד קצת מבוגר אבל אדישש ברמות זה לחכותבתור מלא זמו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
12 בנובמבר 2018 בשעה 21:17
עקצוצים ברגליים אם זכור לכן, לפני כשלושה שבועות היה מזג אויר יבש באופן קיצוני. מאז התחילו לי עקצוצים ברגליים, כתוצאה מהיובש. העניין הוא שזה נמשך עד עכשיו. מישהי גם כן חוותה את זה? יש סיכוי שזה לא רק מהיובש?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
25 במאי 2020 בשעה 12:40
סטריליזטור בנות יצאתי סתומה מרוב שהתעסקתי עם הילד הכנסתי את הסטריליזטור למיקרו בלי מים 😳 המוצץ נמס . הבקבוקים שלמים צריך לזרוק הכל לפח ??? גם את הסטריליזטור ?
אמהות
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
21 בספטמבר 2020 בשעה 07:21
היי בנות אשמח להתעייצות. הבן שלי בן חודש וחצי. משנולד נותנת נוטרילון... אוכל כמות של 120 לאחר שראיתי שכמות קטנה לא משביעה אותו.. ב3 ימים האחרונים זה נראה שה120 גם לא משביע... האם יש מצב שהנורטילון לא משביע אותו? או שכדאי להגדיל תכמות והאם כדאי בכלל לבגיד ליותר שהוא רק בן חודש וןחצי? אשמח לתשובה❤
אמהות
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
30 במאי 2021 בשעה 04:43
בנות אשמח לעזרה 🙏🏻 התינוקת שלנו בת חודש והקיאה הלילה משהו כמו 40 דקות אחרי בקבוק (בלי הנקה בכלל) של סימילאק - מה שהיא אוכלת מלידה. הקיאה ככה גם בלילה שבין חמישי לשישי (בשישי לא הקיאה) כמובן שנלך לרופאה, אבל אולי למישהי יש מושג למה זה קורה??
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
9 ביולי 2021 בשעה 07:22
רוצה להתיעץ אשמח למענה בעלי יצא עם חברים ואמר לי שהם יושבים שם בבית אחרי שעה וחצי הרגיש לי מוזר עשיתי שיחת וידיאו כמה פעמים וסינן התקשרי לחברים אף אחד לא ענה ואז אחד מהם ענה אמא שלא ראו את השיחות ושהם יושבים בבר בעיר אחרת בכלל ... התקשרתי לבעלי וצרחתי עליו שהוא שקרן השאיר אותי בבית חולה חודש וחצי אחדי לידה עם חום גבוה עם שתי ילדים שתיהם התעוררו לא היה לי שקט . ומשקר אותי ועוד הולך לבר חשוב לי לציין שאנחנו דתיים ולא הולכים ... הוא חזר משם אבל בא לבית מאוחר וחיכתי לו וטען שאין לו מה לדבר איתי ומצידו להתגרש מימני ואין לו כוח אלי ושאני אישה חרא והלך לישון .. ניסיתי לדבר איתו ופגע הי יותר ( כשהתקשרתי ממש התעצבנתי וצרחתי וקיללתי אותו זה עיצבן אותי ממש כאילו מה אתה משקר אותי ?!!) הוא עדין ישן ולא לקח את הילד למעון וצריכה לטפל בשתים משבע בבוקר מה היתן עושות?
זוגיות
💬
33 תגובות
משתמשת פורטי
14 ביולי 2021 בשעה 21:29
על איזו תוכנית אתן מכבסות לבייבי את הבגדים?
הריון ולידה
💬
17 תגובות