מומחיות לבשר יש כאן? הפשרתי בשר קפוא מספר 5 וניביתי לחתוך לקוביות ופשוט לא הצלחתי. זה כאיחו השרירים ממש בלתי ניתנים לחיתוך ! מה עושים ולמה זה?
אוכלאוכל
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביולי 2020 בשעה 13:41
קודם מבשלים אותו כגוש כמה שעות טובות עם עלי דפנה פלפל אנגלי כשמתרכך מקררים ואז חותכים לפרוסות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביולי 2020 בשעה 13:47
למה?? אבל המתכון זה שחותכים ואז מטגנים אותט בקוביות ורק אז מבשלים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביולי 2020 בשעה 13:48
ככה חמותי גם עושה..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביולי 2020 בשעה 13:49
אם את ממש רוצה קוביות את יכולה לחתוך אבל צריך סכין חדה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך