☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 590115
משתמשת פורטי
15 ביולי 2020 בשעה 21:17
ברזל היי , כמה טיפות אני צריכה לתת מהברזל הזה ? בת 4 חודשים . תודה לעונות 🙏🏼
אמהות
💬
4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי
15 ביולי 2020 בשעה 21:23
3 טיפות ביום ממליצה לך במקלחת את הבן שלי לפחות זה מאוד מלכלך ולא יורד בכביסה ובגיל חצי שנה מעלים ל6 טיפות ביום
משתמשת פורטי
15 ביולי 2020 בשעה 21:23
תודה רבה ❤
משתמשת פורטי
15 ביולי 2020 בשעה 21:24
בשמחה ❤️
משתמשת פורטי
15 ביולי 2020 בשעה 23:58
צריך לתת ברזל שעה לפני או אחרי בקבוק חלב?
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
29 באפריל 2019 בשעה 07:03
חייבת עצה דחופה מניסיון **לא בהריון , 4 חודשים אחרי לידה טבעית ללא תפרים או קרעים , הנקה מלאה ** כבר לפני יותר משבועיים התחיל לי גרד בנרתיק , משהו עדין ולא מציק כל כך אבל כדי למנוע פטריה ( מה שחשבתי שזה) קניתי משחת אגיסטן והשתמשתי בה , זה לא עזר וגם אחרי יומיים של מריחות לא יכולתי להשתמש בה יותר כי צצו פצעים בנרתיק שהמשחה הייתה גורמת לי לשריפה נוראית בפצעים . יום שישי (ערב חג ראשון)הלכתי באופן בהול לרופא נשים כשאני דומעת וכאובה מאוד , הרופא אמר שזה דלקת נרתיקית ושהוא בכלל לא רואה פצעים ( למרות שאני ראיתי והרגשתי ) ונתן לי טיפול במשחה ונרות ואגינלים למשך 3 ימים נרות ושבוע משחה ואמר להרבות בשטיפות , עשיתי את הכל כמו שהוא אמר ויותר מיזה , שטפתי אחרי כל שימוש בשירותים ... עד היום כבר שבועיים אני פשוט סובלת !!! גרד מטורף , פצעים, אי נוחות , בכי וכאבים שפוקדים אותי כל הזמן !! כבר לא נעים לי מבעלי מרוב שאני מתגרדת וזזה בצורה דוחה כל היום !!!!! כמובן שאתן לא רופאות ושכבר יש לי תור לרפואה דחופה היום ב 15 אבל אני פשוט לא יודעת מה לעשות בנתיים אם בכלל ... השטיפות כבר לא מרגיעות אפילו הבייבי פסטה של הקטני כבר ניגמר ולא עוזר . למישהי קרה משהו דומה ? מישהי יכולה להגיד לי מה ניראה לה שזה או מה ניתן לעשות בנתיים עד השעה 15 ? אני פשוט מתה !!!! כותבת את הפוסט עם בכי מטורףףףףףף !!
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
20 במרץ 2020 בשעה 06:14
אי תאבון היי בנות אני בהריון ראשון בשבוע 7 אני ממש מרגישה תמיד שבעה אין לי רצון לאכול אני לא רעבה בחיים זה לא היה לי אני ממש אוכלת בכוח וגם לא בא לי כמעט כלום האם זה נורמאלי?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
22 באפריל 2020 בשעה 06:11
התהפכות מתי העובר בדרך כלל מתהפך באיזה שבוע ?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
5 בינואר 2021 בשעה 15:47
משעמם לי 😫 בנות בהריון ראשון זלא עובדות כרגע איך אתם מעבירות את היום?
הריון ולידה
💬
18 תגובות
משתמשת פורטי
1 במרץ 2021 בשעה 10:35
אני שבוע 39, במוצש היו לי צירים אבל לא סדירים ופתיחה של חצי, הייתי במיון והרופאה אמרה שזה יתפתח עוד כמה ימים. בנתיים נעלמו הצירים שהיו, מה נסגררר???? אני כל היום קופצת על כדור פיזיו ויחסי מין ולא קורה כלוםם, למה נעצרו הציריםם
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
10 במאי 2021 בשעה 16:25
חודש 9 והבטן גבוהה מישהי שילדה והבטן לא הייתה לה ממש נמוכה?
הריון ולידה
💬
4 תגובות