סלמון מבושל או לא? אפיתי סלמון משהו כמו 20 דק חצי שעה לא זןכרת אבל כיביתי ישר כי לא רציתי שיתייבש, רציתי שישאר עסיסי כי תמיד מתייבש לי.. הוא היה יבש וראיתי חוטים כזה כאילו רואים שמוכן אבל הוא היה ממש נימוח....יש מצב שזה בכלל לא היה מבושל? הוא לא היה צמיגי והלעיסה הייתה פשוט עסיסית ושמנונית יותר ולא יבשה כמו שאני רגילה (גם כולם וגם במסעדות מגישים יבש לכן אין לי למה להשוות את הרכות של הדג..)
הריון ולידההריון ולידה
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 ביולי 2020 בשעה 17:43
כשאופים סלמון כמה דקות יותר מדי הוא נהיה צמיגי וכשמפסיקים את ההכנה בזמן הוא מתפרק לפרוסות ורך. ואת יכולה להסתכל בפנים אם הוא ורוד מדי או קיבל צבע מוכן שזה ורדרד בהיר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 ביולי 2020 בשעה 17:48
בהמשך למה שעדן רשמה לך.. החוטים לבנים שאת רואה זה החלבון של הסלמון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 ביולי 2020 בשעה 17:50
הוא התפרק לפרוסות והיה רך..פשוט ורוד קצת יותר כהה ולא ורוד בהיר...לכן חוששת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 ביולי 2020 בשעה 17:50
אני חושבת שהעשייה שלו לא הייתה עד הסוף וממש גבולית...

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך