סלרי ושמן שאלה בבקשה האם לחשוף סלרי בנפרד או ישר בארוחה במרק ראשון? שמן לתת שלושה ימים? כמה? מספיק לחשוף לשמן זית או לכל אחד בנפרד ... תודה בנות.
אמהותאמהות
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביולי 2020 בשעה 18:12
את הסלרי אני שמה במרק שמתאדה או מתבשל רק לטעם במקום לשים מלח. את יכולה להוסיף למרק כפית שמן זית מאוד בריא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביולי 2020 בשעה 18:38
תודה בר. בלי טעימות לשניהם קודם ? ישר במרק?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביולי 2020 בשעה 19:14
אני שמה גבעול סלרי עם כל הירקות במסננת אידוי ואחרי זה מוציאה אותו הוא רק לטעם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביולי 2020 בשעה 19:18
תודה תודה

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך