הפסקת הנקה אני כחודש וחצי אחרי לידה בתחילה התינוק ענק ממש טוב אחכ התחיל לינוק קצת ולהפסיק והיה לי עודף חלב . ולבסוף האחות בטיפת חלב גילתה שהלשון קשורה. התרנו את הלשון ועדיין לא ינק טוב כמה דקות מכל צד והייתי שואבת מנות גדולות של חלב אחרי כל הנקה. בנתיים התינוק היה בוכה שרעב כי בקושי רצה לינוק . אז נתתי גם מטרנה . זה ממש התיש אותי כי יש לי ילד בן שנה וארבעה חודשים וזקוק לי גם. בעלי ממש הפציר בי להניק כי ראה שזה ממש מקשה ומאד מעייף אותי. וכל סדר היום בבית משתבש כל האכלה בכי ופחות פנויה לילד הגדול שזקוק אליי. זה גם מסתדר לי עם אמצעי מניעה כי גלולות הנקה קצת בעייתי בשבילי והתקן לא רוצה .... ובלי הנקה יש יותר אופציות.... כבר לקחתי כדור אחד לייבוש חלב היום. ופתאום יש בי נקיפות מצפון שאני לא מספיק ניסיתי ויכולתי להציל את ההנקה וחוסכת מהילד שלי את הטוב הזה ..... בילד הקודם ממש נלחמתי על ההנקה ...והנקתי 5 חודשים. ועכשיו אין לי מוטיבציה כי מהתחלה היה לי קשה .... אבל כל הזמן עולה בי שאני לא מספיק התאמצתי בשביל הילד. איך שאומרים אמא בריאה תינוק בריא.... לא מצליחה לשחרר אשמח לעידודים!!!!
אמהותאמהות
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 ביולי 2020 בשעה 09:24
תיקון בעלי הפציר בי להפסיק להניק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 ביולי 2020 בשעה 09:28
תראי מאוד מבינה את המקום שלך היה לי בערך התחלה כזו. של חודש וחצי שלא ינק טוב ונלחמתי ואז הכרנו לשון קשורה וגם לא נראה שעזר (או שהתרגל לבקבוקים) בסופו של דבר התחלתי שאיבות עד היום (4חודשים) וזה היה מאוד קשה ואינטנסיבי..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 ביולי 2020 בשעה 09:29
ועדיין.. למרות שכולם מסביב אמרו לי להפסיק ושזה מלא מאמץ. אני שלמה עם מה שעשיתי. אבל אצלך זה שונה יש לך עוד ילד קטן שצריך אותך. גם לי יש עוד ילדים אבל גילאים גדולים.. באמת אמא בריאה ילד בריא. והיום גם במטרנות יש כל כך הרבה ויטמינים ואת כל מה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 ביולי 2020 בשעה 09:30
שהתינוק צריך. אז הכל טוב! החודש הראשון גם משמעותי הוא כבר קיבל חלב אם..

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך