חומוס ביתי יאמייייי😋 פעם ראשונה הכנתי ויצא טעיםם שבת שלום❤
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 ביולי 2020 בשעה 12:21
נראה ממש טעים :) אשמח למתכון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 ביולי 2020 בשעה 13:34
מתכון ❤️❤️❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 ביולי 2020 בשעה 13:59
תודה 💗
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 ביולי 2020 בשעה 14:07
חומוס גרגרים להשרות כל הלילה במים (אני עשיתי חומוס גרגרים קפוא) בסיר עם מים להבה גבוהה לשים את החומוס ולהוסיף חצי כפית אבקת סודה לשתיה.להביא להרתחה אחרי הרתיחה להנמיך להבה ולהשאיר ככה לשעה וחצי בערך עד שהחומוס ממש רכים ומתחילים להתפורר.לכבות להבה ולהשאיר רבע שעה. עם כף מחוררת גדולה להעביר את החומוס למעבד מזון,להוסיף חצי מיץ לימון,2 כפות שמן זית,חצי כוס טחינה גולמית,מלח,רבע כפית כמון,1-2 שיני שום ושליש כוס מי בישול חומוס. לערבב הכל במעבד ולתקן תיבול לשים על צלחת להוסיף טיפות שמן זית ותבלינים מה שרוצים את שאר החומוס לשים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים בתיאבון😋

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך