חוק יסוד האדם וחרותו!!!! תראו לשוטר אתזה ולא תחוייבו לשים מסכה!!
💬23 תגובות

תגובות (23)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 ביולי 2020 בשעה 08:43
למה להדביק אחרים ??? טיפשות! תראו לאיזה מצב הבאתם את המדינה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 ביולי 2020 בשעה 08:47
אוי איזה שטויות. למה להתעסק בלחפש פרצות בחוק? שימו מסיכה וזהו. מעבר לזה שאם השב"כ מורשים לעקוב אחרינו, תאמיני לי שנמצאו דרך להפר גם את החוק הזה..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 ביולי 2020 בשעה 08:54
מי שרוצה להאמין לשקר הקורונה שתאמין בעצמה ולא תדרדר אחרים להאמין בשקר הזה!!! הכל היה מתחנן מלפני שנים ;!! הכל יוצא החוצה עכשיו!!! גם גל ראשון לא היה קיים מעולם אז אין דבר כזה גל שני סוגרים אותכם בבתים כדי לעשות מה שהם רוצים למדינה ולאזרחים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 ביולי 2020 בשעה 08:54
טוב אחותי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

בעלי חולה נפש אין לי מילים. הנישואים שלנו בכללי הם מאוד טובים והכל בריא עד הרגע שאנחנו רבים ולרוב על שטויות וכל פעם שאנחנו רבים גם אם זה מתחיל בטוב בלי ניסיון לריב הוא מעצים את זה להר!!! מתחיל להרגיש אשם וקשה לו, הוא מבחינתו קשה לו לבקש סליחה ולהודות שטעה, הוא מנסה להשליך עלי את האשמה ולדבר כמו אומלל- ״אמן שאלוהים יקח אותי״ , ״למה אני צריך לחיות בכלל?״ ״שאני ישרף וזהו״ ״הלוואי שיתקע לי בגרון האוכל״ משפטים כאלו של חולה נפש שכלכך הרבה פעמים ביקשתי שיפסיק!!! ושתבינו שאיך זה התחיל? אמרתי לו תקשיב תפסיק לעשות כלים עכשיו כשקבענו שמבשלים. אחרכך נעשה, למה במקום לקצוץ בצל התחלת כלים?״ הוא התעצבן והפך את זה למשהו קיצוני. זה לא מגיע בחיים לאלימות כי הוא לא כזה, הוא נורא עדין פשוט לדעתי זה מה שהוא שמע בבית כל החיים. הוא הרבה פעמים משתמש במילים שאבא שלו אומר ובכללי הזוגיות של ההורים שלו תמיד הייתה גרועה והיו ביניהם ריבים פי מיליון יותר גרועים מה שיש ביני לבינו אלו ריבים עדינים ופשוטים שהוא פשוט הופך להר מכלום. מה אפשר לעשות?
💬7 תגובות