הרזיה בזמן הנקה שלום רב אשמח אם תוכל לענות לי אשת מקצוע שמבינה. אני שלושה חודשים אחרי לידה, נותנת לקטן הנקה / חלב אם שאוב / סימילאק (השלמה). התחלתי לעשות פעילות גופנית ולאכול מאוזן תוך הקפדה על קלוריות פר יום. כמובן שכמות הקלוריות שצורכת היא נמוכה מכמות הקלוריות שמבזבזת, שזה תקין ברגיל אבל השאלה אם זה תקין כשמניקים / שואבים חלב אם? האם זה יכול להשפיע על איכות החלב?
מניקות באהבהמניקות באהבה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 ביולי 2020 בשעה 19:46
לפי מה שאני יודעת את צריכה מינימום 1800 קל' בתפריט שלך כדי לא לפגוע בהנקה... אבל (!!!) המון נשים שהתחילו דיאטה ירדו להן הכמויות גם בחלב ⁦🤷‍♀️⁩
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 ביולי 2020 בשעה 21:29
אם את אוכלת לפי תפריט וקלוריות אז שזה יהיה תפריט למניקות ,אני הייתי בחלי ממן לפני ויודעת שמי שמניקה אוכלת לפחות תפריט של 1800 עם כל אבות המזון שימי לב שאת לא יכולה לעשות תפריט ממש דל קלוריות כי ההנקה לוקחת מלא קלוריות ביום (בסביבות ה500-650 בערך תלוי בכמות ההנקות)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 ביולי 2020 בשעה 06:51
זה לא תלוי במשקל והגובה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 ביולי 2020 בשעה 10:14
כן ברור שתלוי במשקל וגובה בגלל זה טוב להתייעץ אבל אני יודעת שזה לפחות 1800 קלוריות ,יכול להיות שגם יותר

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך