חומוס מישהי יודעת אם הכנתי חומוס היום בערב וישר הכנסתי למקרר אפשר לאכול אותו גם מחר בהריון?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 ביולי 2020 בשעה 17:19
אני מכינה ואוכלת עד 3 ימים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 ביולי 2020 בשעה 17:49
מתכוןןןן 😍
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 ביולי 2020 בשעה 17:54
חצי קילו גרגירי חומוס מבושל עם כמה שיני שום את השום מוציאים בגמר הבישול (וקצת מהמי בישול) לימון סחוט טחינה שמה לפי העין והטעם מלח טיפה כמון שן או שתיים שום לטחון הכל במעבד מזון לטעום ולהוסיף מה שמרגיש לך שחסר. בתאבון (:
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 ביולי 2020 בשעה 18:02
תודהה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות