חומוס
מישהי יודעת אם הכנתי חומוס היום בערב וישר הכנסתי למקרר אפשר לאכול אותו גם מחר בהריון?
הריון ולידה
💬5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי6 ביולי 2020 בשעה 17:19
אני מכינה ואוכלת עד 3 ימים
משתמשת פורטי6 ביולי 2020 בשעה 17:49
מתכוןןןן 😍
משתמשת פורטי6 ביולי 2020 בשעה 17:54
חצי קילו גרגירי חומוס מבושל עם כמה שיני שום את השום מוציאים בגמר הבישול (וקצת מהמי בישול)
לימון סחוט
טחינה שמה לפי העין והטעם
מלח
טיפה כמון
שן או שתיים שום
לטחון הכל במעבד מזון לטעום ולהוסיף מה שמרגיש לך שחסר.
בתאבון (: