☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 586017
משתמשת פורטי
6 ביולי 2020 בשעה 16:16
קורונה בדצמבר 2020 מה אומרות , נראלכן שיהיה קורונה באזור דצמבר? מתה מפחד שאצטרך ללדת עם מסיכה וכל הסגר והבידוד.. ואיך עושים ברית במצב הזה?!
משוערות נוב׳-דצמ׳ 2020
💬
15 תגובות
תגובות (15)
משתמשת פורטי
6 ביולי 2020 בשעה 16:29
מממש מבאס אני גם צריכה ללדת בחודש נובמבר ועדיין לא יודעת כלום
משתמשת פורטי
6 ביולי 2020 בשעה 16:31
אני עד עכשיו הייתי בטוחההה שכבר בקושי יהיה משהו! ועכשיו זה ממש לא נראה באופק!! 😰
משתמשת פורטי
6 ביולי 2020 בשעה 16:37
אני גם חוששת. צריכה ללדת בסוף נובמבר...
משתמשת פורטי
6 ביולי 2020 בשעה 16:37
גם אני בנובמבר וממש חוששת שעדיין יהיה את זה
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
12 בדצמבר 2017 בשעה 07:46
מה הבדיקה הבאה? מה הבדיקה הבאה שעושים אחרי סקירה מוקדמת?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
9 בפברואר 2018 בשעה 08:28
מי שיכולה לעזור אני אשמח!!! לקוחה שלי הגיעה היום וסיפרה לי על הבת שלה שעומדת ללדת וצריכה מוצרים לתינוקות שעומדת ללדת. אין לה מושג שאני כותבת את ההודעה הזאת. היא אישה מדהימה, צנועה ואדיבה שפשוט מגיע לה לקבל בחזרה. אז אם יש לך בגדים, עגלה, מוצרים.. הכל יתקבל בברכה!!! אני נמצאת באזור המרכז ואשמח להעביר לה כל דבר! תודה!!!
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
27 ביוני 2018 בשעה 09:11
העצבים האלווווו חמי וחמותי מרוקאים ואומרים לי לא להכין שום דבר מראש.. אני כבר בשבוע 32 ואני טיפוס שחייבת שהכל יהיה מאורגן מראש אם לא אני בלחץ שלא יתפקששו דברים... אפילו ביגוד ראשוני לא קניתי עדיין וגם לא דברים לחדר לידה.. מרגישה שבעלי מתרחק ממני בזמן ההריון. מתחילת ההריון הוא כל הזמן יוצא מהבית הולך לעבודה לחברים לשטויות... ואני מסבירה לו שאני בהריון וצריכה אותו לצידי וחייבת את התמיכה שלו כי אני לא משתפת אף אחד חוץ ממנו במה שעובר עלי... וזה ממש קשה לי שהוא לא נמצא פה בשבילי.. מפריע לי שכבר שבועיים לא קיימנו יחסים וזה לא מפריע לו. ולפני שהוא הולך לעבודה הוא מתקלח מתלבש יפה שם בושם והכל וכשהוא מגיע לבית הוא לא מתקלח אחרי יום שלם שהוא הזיע ואז הוא בא לחבק אותי וזה פשוט דוחה אותי.. וגם לפני ההריון מאז הנישואין הוא כמעט ולא יוזם. לרוב אני זאת שיוזמת ועוד לפעמים אני מדליקה אותו והוא אומר לי לא באלי. ואני כזה וואט? איזה גבר לא באלו? ולא שזה בתדירות גבוהה או משהו.. פעם בשבוע לפעמים פעמיים בשבוע. היתה פעם אחת שהיינו 3 פעמים בשבוע וזה היה השיא. לא מבינה מה השתנה כי כשהיינו חבאים הוא כל הזמן רצה את זה כל יום וכמה שיותר... מתחילה לחשוב אולי הוא כבר לא אוהב אותי.. הוא גם עשה קוד לפלאפון וזה מחשיד אותי... אופ אני עצבניתתתתת מה עושים?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
6 באוגוסט 2019 בשעה 12:53
קוסקוססס אששש
אוכל
💬
12 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
24 בנובמבר 2020 בשעה 16:06
הריון ראשון שלי, שבוע 10 ו3 ימים, עליתי כבר 3.5 קילו במשקל. זה תקין? או שאני מרשה לעצמי לאכול יותר מידי?
הריון ולידה
💬
22 תגובות
משתמשת פורטי
11 באפריל 2021 בשעה 07:40
התינוק שלי לא עשהכבר 6 ימים קקי , לא יודעת אם הוא סובל מעצירות רק שמה לב שיש לו הרבה גזים . זה חמור ?? בן חודש תכף. על הנקה מלאה
אמהות
💬
7 תגובות