אין יותר מבאס מלהילחם על לתת לבת שלי רק הנקה.. לראות שקצת ירדה בעליה במשקל פ׳ר יום. ולשמוע כל היום את חמתי אומרת לנו תתני לה תמל היא רעבה אתם לא מאכילים אותה אתם ככה אתם ככ. ועם כמה שבעלי מגונן עליי הדברים שהיא אומרת מחלחלים לו בראש והוא בא היום לרופאה לפני טיפת חלב ואמר לה שקצת ירדה וסיפר לה שאני לא מאכילה אותה כשהיא בוכה ושהיא לא שבעה ממנה ורעבה אחרי שעה ואז הם מסכמים שניתן לה תמל או קורנפלור. ועוד אחרי זה נכנסו להערכת משקל אצל האחות והיא אמרה שעולה מהשקיעה האחרונה יותר מ20 גרם ליום. פשוט כלכך מבאס אותי מרגישה לבד במערכה כאילו עם כמה שמתווכח עם אמא שלו בסוף מאמין למה שהיא אומרת לו ואוכל את השטויות שהיא מוציאה מהפה. פשוט מבאס . לא באלי לתת לא כלום לא קורנפלור לא תמל לא כלום הילדה חזקה לעלות יפה במשקל למה לדחוף לה דברים.
אמהותאמהות
💬12 תגובות

תגובות (12)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 ביולי 2020 בשעה 11:46
שחררי מאנשים אחרים! הנקה זה מצוין. הילדה תיקח כמה שהיא צריכה. תני לה הרבה ציצי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 ביולי 2020 בשעה 11:56
תקשיבי... תגידי לחמתך המקסימה שאם היא ממשיכה ככה את פשוט תתרחקי. ושבעלך יסתום! ואייי הסיפור הזה עושה לי עצבים כי פשוט כל כך הרבה בנות מרגישות ועוברות את אותו הדבר! לא מבינה את החמה הזאת?! היא לא זוכרת מה מרגישים אחרי לידה?! ואיי תשחררי קולות רקע. מה שאת עושה זה את הדבר הכי קשה והכי טוב לבייבי ❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 ביולי 2020 בשעה 12:06
תודה בנות❤️ אני בהחלט כל הזמן מתרחקת יותר ויותר נחמתי ומרחיקה גם את הילדה כי כל בכי שלה היא בטוחה שהיא רעבה. פעם אחרונה שהשארתי אותה אמרתי לה שהיא צריכה לישון אמרה לי בסדר הבאתי לה אותה כבר חצי רדומה ומול העיניים שלי היא התחילה לשחק איתה. אמרתי לה שהיא תהיה נודנידית וחבל לא הקשיבה לי ובסוף בכתה לה את החיים וכמובן שהייתה בטוחה שהיא רעבה ואני לא מאכילה אותה. זה גורם לי גם להתרחק מבעלי כי זה נותן לי תחושה אני לבד בסיפור. היום הוא עוד בחופש ואני מתה שיחזור לעבודה רק שיהיה לי שקט.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 ביולי 2020 בשעה 12:12
וואי איזה קריזה 😡 גם בעלי כל בכי היה ישר אומר לי הילד רעב הילד רעב אולי נביא לו בקבוק!? וגם אמא שלו הצטרפה...👊 נפלו עליי ביום לא טוב יצאתי עליהם בצרור בלי לדפוק חשבון לא לו ולא לה... הנקה זה עניין של סבלנות ורוגע ואם לא יהיה לי את זה אני בטוח לא יצליח אז תתנו לי לעשות מה שאני יודעת הכי טוב בשביל הילד שלי ואל תתערבו בבקשה אם ארצה לתת בקבוק אני אתן! מאז אף אחד לא מעז לדבר 😉

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

אז ילדתי .... טוב... כבר עברו כמה ימים ... ילדתי בחמישי לפנות בוקר... לא מאמינה שזה קרה לי ... פתאום היה לי ירידת מים... למרות שלא כל כך היה לי ברור.. הלכתי להיבדק בבוקר בקופה אמרו לי שאי אפשר בוודאות לדעת אם זה ירידת מים כי זה פסק. ואז במוניטור ראו צירי והאטות בדופק כשיש ציר. אז הפנו אותי למיון... ( ותבינו שאני יצאתי מהבית לבדיקות תמימות .... עם תיק לעבודה .. וזהו !! ) מפה לשם אני מוצאת את עצמי ב 4 בצהריים בחדר לידה .... אנטיביוטיקה מחשש ל GBS ( לא הספקתי לעשות את הבדיקה ... ) שלחתי את בעלי הביתה מהר שיארגן לי תיק עם כל הדברים לא הספקתי לעשות כלום כי לא חלמתי שילד בשבוע 37 !! ( את הבכורה ילדתי ב42) ואז פיטוצין.... שלא קידם כלום עדדדד 12 בלילה ... שאז הגיעה מיילדת אש! מלאת אנרגיות ..הייתי בפתיחה 1.5 היא נכנסה לחדר ואמרה ... "בוקר טובבבבב עד סוף המשמרת שלי את יולדת!!! " בקשתי אפידורל ... ב3 בלילה פתיחה 4... ואני ממשיכה לנוח ...שיהיה לי כח ללחיצות ... פתאום ב 4 ורבע אני אומרת לבעלי משהו לוחץ ... פתאום קלטתי הוא יוצאאאא מהר קראו לה היא אומרת לי את בפתיחה מלאה יאאלה מתחילים !! תוך 7 דק'הוא היה בחוץ !!! היא הייתה מיילדת מדהימה !!! שבוע 37 הוא נולד פיצי... 2.630 ק"ג פשוט חוויה מתקנת מהלידה הראשונה ... הכל היה כ"כ מהר ... דברים טובים מגיעים בהפתעות !!! מאחלת לכולם לידות קלות מלאות בהפתעות טובות !!!; יאללה הולכת להתכונן לברית ... תודה לכן על כל התגובות לשאלות במשך כל התקופה.... הייתן מהממות !! ,🥰
הריון ולידההריון ולידה
💬20 תגובות👍7 לייקים
היי לכולן אשמח לעזרה כי אני קצת מודאגת .. יש לי תינוק בן שנה וחודשיים . משהו בתקופה האחרונה בחודשיים האחרונים יותר נכון די מוזר איתו . הוא הולך רגיל בלי עין הרע והוא משחק גם שעתיים לבד בלי לשמוע ממנו ציוץ כמובן שיהיו שירים ברקע ! אבל נראה כאילי הוא בעל רצונות משל עצמו !! לא נותן לי נשיקות , לא חיבוקים , אוהב שמשחקים איתו ומקפיצים אותו הוא ברגיל ילד ממש ממש שמח .. אבל יש לו בעיה קשה ממש של עצבים כשהוא לא מקבל מה שהוא רוצה כמו לראות טלוויזיה ומפריעים לו הוא כמו סוגר חזק חזק את האגרופים ונועל את הלסת ממש כמו קריז ועושה רעש של כמו צעקה כזאת !! הוא לא מדבר הוא לא אומר אמא רק אבא וזה משהו שאני רגילה עוד מגיל חצי שנה היה ממלמל אבא אבא . הוא לא אוהב לשבת לשחק נורמלי כמו שצריך הוא לוקח את המשחקים שלו ומטיח אותם בשולחן ברצפה ולשמוע איזה צליל זה יוציא (אוהב מאוד רעש מוזיקה וצלילים) אם אני אנסה ללמד אותו איך מצביעים על האך הוא מתייאש ישרררר ומתעצבן ובוכה או אם אשב איתו עם ספר של חיות שואלת אותו מה זה , או איזה רעש או סתם שאני אצביע על החתול ואראה לו שזה אכן חתול .. לא מעוניין לא רוצה להקשיב לא מסתכל ובעולם משל עצמו לגמרייי !! הוא התפתח למ כל הזמן הזה לפי הספר ממש והכי יפה שיש אבל ההתפתחות שלו כמו נעצרה .. מישהי יודעת על מה אני מדברת ? חוותה ? יכולה לייעץ ?
התפתחות התינוקהתפתחות התינוק
💬14 תגובות