לבשלניות שבנינו.. 😋 אני רוצה להכין לקטני קוסקוס מחר ורוצה לזרז תהליכים. אפשר לקלף ולחתוך את הירקות היום ולשמור במקרר? או שזה מאבד את הערכים התוזנתיים?
אמהותאמהות
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 ביולי 2020 בשעה 18:04
את יכולה לקלף ולחתוך הכל ולתת רתיחה של רבע שעה רק מים כדי שיתחילו תהליך בישול ולהמשיך אותו מחר אל תחששי להכניס סיר חם למקרר!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 ביולי 2020 בשעה 18:16
בואי. ואגלה לך סוד מסבתווש.....כל מה שהיא רוצה להכין היר מכינה יום לפנייי ולמחרת מבשלת...שדיליתי שככה היא עושה הבנתי למה זה טעים.....התחלתי גםלעשות כמוהה ואווווו....
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 ביולי 2020 בשעה 18:25
מה הכוונה אדר מכינה יום לפני ואז מבשלת?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך