לבשלניות שבנינו.. 😋
אני רוצה להכין לקטני קוסקוס מחר ורוצה לזרז תהליכים. אפשר לקלף ולחתוך את הירקות היום ולשמור במקרר? או שזה מאבד את הערכים התוזנתיים?
אמהות
💬5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי4 ביולי 2020 בשעה 18:04
את יכולה לקלף ולחתוך הכל ולתת רתיחה של רבע שעה רק מים כדי שיתחילו תהליך בישול ולהמשיך אותו מחר
אל תחששי להכניס סיר חם למקרר!
משתמשת פורטי4 ביולי 2020 בשעה 18:16
בואי. ואגלה לך סוד מסבתווש.....כל מה שהיא רוצה להכין היר מכינה יום לפנייי ולמחרת מבשלת...שדיליתי שככה היא עושה הבנתי למה זה טעים.....התחלתי גםלעשות כמוהה ואווווו....