גנאש שוקולד-מישהי יודעת איך מכינים אותו שלא שלא ינזל לי עלכל העוגה ויתפס יפה בפינות? אני מדברת על העוגות המעותבות אני רןצה לשים שוקןלד כזה שינזל מהצדדים אבל הןא יוצא לי נןזלי כל הזמן ונשפך לגמרי :/ אשמח לעזרההה
אוכלאוכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

User Avatar
משתמשת פורטי28 ביוני 2020 בשעה 20:29
העוגות המעוצבות שופכים את השוקולד שהעוגה קרה לגמרי וככה השוקולד עוצר באמצע ולא יורד עד הסוף
User Avatar
משתמשת פורטי28 ביוני 2020 בשעה 20:30
אם לזה התכוונת🤗

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות