קרם לזילוף איך אני מכינה קרם יציב ממש לזילוף? תמיד יוצא לי לא יציב ואם אני מקציפה עוד הוא נשבר...טיפים להקצפה לקרם...רוצה להכין עוגה...תודה לעונות❤
אוכלאוכל
💬16 תגובות

תגובות (16)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 ביוני 2020 בשעה 17:56
תוסיפי פודינג וניל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 ביוני 2020 בשעה 17:56
זה מייצב את הקצפת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 ביוני 2020 בשעה 18:08
אני מכינה עוגות זילוף :) את משתמשת בחלבי או פרווה ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 ביוני 2020 בשעה 18:11
אם הוא נשבר כנראה חלבי כי בעוגות זילוף שאני עושה , אני שמה קצפת חלבית בשכבות של העוגה אבל זילוף תמיד בקצפת פרווה . אין מה לעשות היא פשוט יציבה פי 2 ואפשר להקציף אותה כמה שבא לך והיא לא תישבר אני קונה של גלידן אבל ריצ׳ והשף הלבן את יכולה להוסיף ממש שלוק מים ו2-3 כפות גדושות אינסטנט ל250 מל ותקציפי הרבה תראי ממש הבדל :)

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך