קרם לזילוף
איך אני מכינה קרם יציב ממש לזילוף? תמיד יוצא לי לא יציב ואם אני מקציפה עוד הוא נשבר...טיפים להקצפה לקרם...רוצה להכין עוגה...תודה לעונות❤
אוכל
💬16 תגובות
תגובות (16)
משתמשת פורטי24 ביוני 2020 בשעה 17:56
תוסיפי פודינג וניל
משתמשת פורטי24 ביוני 2020 בשעה 17:56
זה מייצב את הקצפת
משתמשת פורטי24 ביוני 2020 בשעה 18:08
אני מכינה עוגות זילוף :)
את משתמשת בחלבי או פרווה ?
משתמשת פורטי24 ביוני 2020 בשעה 18:11
אם הוא נשבר כנראה חלבי
כי בעוגות זילוף שאני עושה , אני שמה קצפת חלבית בשכבות של העוגה אבל זילוף תמיד בקצפת פרווה . אין מה לעשות היא פשוט יציבה פי 2 ואפשר להקציף אותה כמה שבא לך והיא לא תישבר
אני קונה של גלידן אבל ריצ׳ והשף הלבן
את יכולה להוסיף ממש שלוק מים ו2-3 כפות גדושות אינסטנט ל250 מל
ותקציפי הרבה
תראי ממש הבדל :)