ג'חנון ראשון שלי - צריכה טיפים להצלחה היי בנות, אני כמעט שבוע 23, חשקים חשקים.... חולה על ג'חנון , בדרך כלל קונה בשבתות או שהולכת להתארח ואוכלת אצל חברים אבל הפעם ממש בא לי להכין לבד... קניתי סיר לג'חנון וגם ג'חנון קפוא לאפייה כל הלילה, אז איך עושים את זה? שיצא רך וטעים בלי הרבה שמן... תודההה
אוכלאוכל
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 ביוני 2020 בשעה 18:02
נורית או הריון שני שלישי המלכות בטח יעזרו לך... אבל אני שמה בסיר רגיל בתנור ככה נייר אפיה עליו פרוסות לחם עוד נייר אפיה הגחנונים שעליהם שמה מעט שמן וגם מים מכסה בנייר כסף וסוגרת על 115 מעלות בערך כל הלילה...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 ביוני 2020 בשעה 18:15
אני משתמשת בקמח רגיל ומוסיפה למים כף סילאן וכמובן חמאהה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 ביוני 2020 בשעה 20:01
חחחללחחחללל איזה חשק מה את תמנייה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 ביוני 2020 בשעה 20:04
אדל גם לי יש חשק כזה הזוי ואני הכי לר קרובה ללהיות תימניה... בהריון הזה למדתי ככה איך עושים את זה חחחחחח

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך