טעימות סלק וגזר מרתיחים קודם או טרי? איך מוסיפות נוזל? אפשר מים מינרלים?
אמהותאמהות
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 ביוני 2020 בשעה 09:05
הרתחה/ אידוי. לא מומלץ לשים נוזל אם כבר עד כפית ממי הבישול/ מים שהורתחו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 ביוני 2020 בשעה 14:50
אי אפשר גזר חי?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 ביוני 2020 בשעה 15:47
מה פתאום הןא יחנק רק בבישול ואז לטחון או באידוי ואז לטחון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 ביוני 2020 בשעה 16:53
חי בבלנדר הכוונה , תודה בכל מקרה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך