מה המתכון המנצח שלכן לפירה תפוחא? מנסה המון ולא יוצא במרקם טוב
אוכלאוכל
💬14 תגובות

תגובות (14)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביוני 2020 בשעה 18:13
לאיזה מרקם את שואפת? ואיך את מכינה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביוני 2020 בשעה 18:14
מרקם לא מיימי מידי ולא יבש מידי זה מה שאני רוצה , אני מבשלת אותם במים ואז מועכת מוציאה את רוב המים מוסיפה שמן ובצל מטוגן ומלח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביוני 2020 בשעה 18:16
חמאה לשים ובמננת דקה עם כפית ןיןצא מרקם חלק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביוני 2020 בשעה 18:21
לבשל את התפוחי אדמה עם הקליפה אחרי שמעט מצטנן לקלף בבלנדר מוט עם מעט מי הבישול וחמאה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך