אופות ובשלניות צריכה טיפ בבקשה איך אפשר שלא יהיה סדקים בעוגת גבינה תמיד זה קורה לי זה לא סימטרי אני רוצה שהעוגה תצא חלקה 🤷‍♀️
אוכלאוכל
💬11 תגובות

תגובות (11)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2020 בשעה 19:04
יכול להיות שאת שמה על חום גבוה מדי ותשימי מים בתבנית של התנור כדי שיהיו אדים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2020 בשעה 19:52
אני עושה את זה בגלל זה זה לא מובן לי למה זה קורה... מבחינת חום אני מחממת מראש ל200 ואחרי חצי שעה שהעוגה בתנור מורידה ל160 זה בסדר לא? מה לנסות פחות מעלות?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2020 בשעה 20:19
כשאת מכניסה לתנור תורידי ל160. ככה אני עושה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 ביוני 2020 בשעה 10:58
ינסה את זה פעם הבאה תודה אהובות ❤ 🍰

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות