אופות ובשלניות צריכה טיפ בבקשה
איך אפשר שלא יהיה סדקים בעוגת גבינה תמיד זה קורה לי זה לא סימטרי אני רוצה שהעוגה תצא חלקה 🤷♀️
אוכל
💬11 תגובות
תגובות (11)
משתמשת פורטי19 ביוני 2020 בשעה 19:04
יכול להיות שאת שמה על חום גבוה מדי ותשימי מים בתבנית של התנור כדי שיהיו אדים
משתמשת פורטי19 ביוני 2020 בשעה 19:52
אני עושה את זה בגלל זה זה לא מובן לי למה זה קורה...
מבחינת חום אני מחממת מראש ל200 ואחרי חצי שעה שהעוגה בתנור מורידה ל160 זה בסדר לא?
מה לנסות פחות מעלות?