ביצים בהריון שאלה על עוגיות יש לי מתכון לעוגיות שקדים קלילות כאלה שיש בהם רק חלבונים ובעצם צריך לייבש אותם כזה..15 דק על חום 160... זה בסדר לאכול טותם? החלבון בתנור נראה עדיין מבריק כזה לא יבש..
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2020 בשעה 12:03
העוגיות יבשות? נאפות עד הסוף?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2020 בשעה 12:36
אפשר את המתכון?😂
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2020 בשעה 13:22
אפשר גם מתכון? 😅 וכן זה בסדר לא לדאוג 😉
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 ביוני 2020 בשעה 21:52
כן בכיף חחח של קרין גורן-2 חלבונים, כפית תמצית וניל, 300 גרם שקדים פרוסים ו100 גרם אבקת סוכר...מערבבים הכל חוץ מהשקדים (ערבוב רגיל רק שלא יהיה גושים) ואז לשים ולשטח בתבנית עיגולים דקים בעזרת כף.. אני השתמשתי בקורץ עגול כדי שהעיכול יצא סימטרי..שטחתי והרמתי את הקורץ..15 דק או עד שמזהיב/משחים לטעמכן על 160 ..

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך