חטיף קורנפלקס וחמאת בוטנים. מתכון
אשמח למתכון קל פרווה, לכבוד שבת קודש
אוכל
💬9 תגובות
תגובות (9)
משתמשת פורטי18 ביוני 2020 בשעה 20:55
טעמי יאמי
שילוב של בוטנים ושוקולד 😋😋 סיפור אהבה מושלם
לתחתית:
4 כוסות קורנפלקס
3 כפות חמאת בוטנים
7 כפות דבש
200 גרם שוקולד מריר
3 כפות ממרח שוקולד
לציפוי :
3 כפות חמאת בוטנים
150 גרם שוקולד מריר
לקישוט :
שוקולד לבן מומס
או אגוזי מלך
אופן ההכנה:
להמיס במיקרוגל את כל מצרכי התחתית חוץ מה הקורנפלקס
להמיס , להוסיף מעל הקורנפלקסז לערבב היטב , לשמן תבנית מרובעת , להוסיף את המסה ולהכניס למקפיא ל 10 דקות , עכשיו להכניס למיקרוגל חמאת בוטנים ושוקולד ולהמיס , להוסיף לזה 3 כפות ממרח שוקולד איכותי , לצקת מעל ליישר , להחזיר למקפיא לעוד 1/2 שעה להתייצבות , בסכין חדה לחתוך ולקשט במה שאוהבים .
משתמשת פורטי18 ביוני 2020 בשעה 21:05
סיוונוש תודה, ראיתי את זה היום פה, הבעיה היא שאין לי דבש - יש סילאן , זה טוב? ואין לי ממרח שוקןלד פרווה - אפשר להמיר במשהו אחר?
משתמשת פורטי18 ביוני 2020 בשעה 21:51
אפשר סילאן הנה עוד מתכון בבבקשה
משתמשת פורטי18 ביוני 2020 בשעה 21:53
*חטיף שפותחים איתו את הבוקר!!*
*מצרכים:*
6.5 כוסות קורנפלקס`
1 כוס חמאת בוטנים - 200 גר`
1 כוס סילאן או דבש
2 חבילות שוקולד חלבי
*מצרכים לציפוי:*
50 ג' חמאת הבוטנים
2 שוקולד חלבי לבן
*לקישוט:*
50 גר` שוקולד חלבי מומס
*אופן ההכנה:*
1. ממיסים חמאת בוטנים, סילאן בסיר מוסיפים שוקולד חלבי עד להתאחדות כל המרכיבים.
2. מורידים מהאש ומוסיפים את הקורנפלקס ומערבבים היטב.
3. משטחים בתבנית מלבנית או מרובעת.
4. מכניסים למקרר לעשרים דקות.
5. ממיסים את חמאת הבוטנים ביחד עם השוקולד הלבן בבן מארי.
6. משטחים את התערובת מעל הקורנפלקס ומניחים בצד להתקרר.
7. ממיסים שוקולד בתוך שקית צלופן בכוס עם מים חמים.
8. עושים חור קטן בפינת השקית, ומזליפים על חמאת הבוטנים.
9. עם קיסם עוברים על פסי הקישוט ויוצרים צורות.
*בהצלחה*😘