בקבוק שאוב
אם בעלי נוסע עם הילד לכמה שעות ואני מביאה לו 2 מנות של בקבוק שאוב, איך אני שומרת על החלב ? צריך שומר חום כזה או צידנית ואז לחמם את הבקבוק אפילו במסעדה? מה עושים
מניקות באהבה
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי17 ביוני 2020 בשעה 00:04
אם יש לך מחמם צידנית קטנה זה מעולה. אם לא.אץ יכולה להקפיא את המנה יום קודם. ואז להוציא אותה קפואה לדרך. מהרגע היא מפשירה לגמרי יש לך 3 שעות שהיא יכולה להיות בטמפרטורת חדר. או לקנות קרחונים להקפאה. ואז אץ שמה את החלב ליד בתןך תיק. השאלה לכמה זמן היציאה
משתמשת פורטי17 ביוני 2020 בשעה 04:06
בערך 4 שעות..פשוט אני לא יןדעת מתי הוא ירצה לאכול במהלך הזמן הזה
משתמשת פורטי17 ביוני 2020 בשעה 05:12
אז סבבה גם אם תוציאי אתזה מהמקרר ושימי תוך תיק עם קרחון. או את יכולה אפילו איזה א פופיסים או כל דבר קפוא אחר. זה ישמר מעולה.. וגם תרמוס או אם אתם במסעדה אפשר לבקש מים תמימים
משתמשת פורטי17 ביוני 2020 בשעה 17:37
אפשר לשמור בצידנית עם קרחון
לפני האכלה לחמם את הבקבוק עם מים חמים, לא רותחים. בהצלחה