סושי דג אפוי ומטוגן למה אסור? אם אני מזמינה במסעדה סושי עם דג אפוי ואז גם מטוגן בטמפורה החיידקים לא עוברים בבישול? אולי לבקש שלא יחתכו לי את הסושי? מעבר לזה אני רוצה ללכת למסעדה סינית מותר לי להזמין סלט עם סלומון? כאילו מה ההבדל? בקיצור מבולבלת מה מותר מה אסור
הריון ולידההריון ולידה
💬1 תגובות

תגובות (1)

User Avatar
משתמשת פורטי16 ביוני 2020 בשעה 16:33
מותר דג אפוי ומטוגן, הבעיה היא שלפני שחתכו לך את הסושי, הסכין חתכה דג חי והקרש חיתוך מלוכלכת מהדג שנחתך לפני. החיידק יכול לעבור באמצעות הכלים. לכן יש מקומות עם פס מיועד להריוניות ששם הכלים מופרדים ולא נוגעים בדגים חיים. גם מקומות של סושי טבעוני בטוח כיוון שאין דגים כלל במקומות האלו.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך