וופל בלגי וקצפת😍 אתמול אכלתי וופל בלגי וביקשתי שישימו לי קצפת. אני יודעת שמותר קצפת , כמו במילקי וכמו קצפת רגילה שקונים בסופר ( תקנו אותי אם אני טועה). אבל פתאום שמתי לב שהקצפת שהם משתמשים נמצאת בתוך מיכל כזה גדול שעליו לוחצים ומוציאים קצפת והתחלתי לפחד אמרתי בטח הם מכינים את זה ומכניסים למקרר ולא משתמשים בקנוי מהסופר. הרגיש לי קצפתי מדי ופחדתי שזה עם ביצים חיות. מה אומרות?
הריון ולידההריון ולידה
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביוני 2020 בשעה 16:23
תתקשרי לשאול
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביוני 2020 בשעה 16:25
הם סתומים שם..שאחתי את העובדת אם הגלידות מפוסטרות והיא לא ידעה בכלל מה זה מפוסטר חח אבל אכלתי בסוף מהגלידה כי לא נראה לי הגיוני שזה לא מפוסטר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביוני 2020 בשעה 16:44
בדר״כ זה מיכל שמכניסים לתוכו שמנת מתוקה ובזמן הלחיצה על הברז נוצרת הקצפת(יש מיכל עם אוויר דחוס צמוד לפיה) לרוב מדובר בקצפת משמנת.. עדיין לא נתקלתי שעושים בזה קצפת ביצים..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביוני 2020 בשעה 16:52
שבוע 39- הלוואי שאת צודקת..אמנם לא אכלתי מזה יותר מדי כי פחדתי אבל בכל זאת זה נמס לי על הגלידה והוופל אז מסוכן

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות