☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 577315
משתמשת פורטי
14 ביוני 2020 בשעה 09:10
המלצות !!!!!🐽🐽🐽🐽🥰🥰🙏🙏🙏 איכלוב או וולפסון ולמה ???? לבעלות ניסיון בלבד בבקשה 🙏🙏 גרה בחולון ...
הריון ולידה
💬
2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי
14 ביוני 2020 בשעה 09:16
אני מאוהבת בוולפסון אבל זה כי אני משוחדת כי סבתא שלע הייתה מיילדת שם.. וכל החברות שלה עדיין מיילדות שם🤷🏽♀️ ( סבתא שלי בת 58)
משתמשת פורטי
14 ביוני 2020 בשעה 18:37
עוקבת
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
3 בנובמבר 2018 בשעה 23:32
שעווה לפני לידה בנות מי מתכננת לעשות שעווה כל הגוף לפני הלידה , מי שכן למתי לקבוע תור , כרגע נכנסתי לשבוע 35
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
21 באוקטובר 2019 בשעה 18:15
זהו סיפור בתי הקטנה ב2016. יום לפני הלידה בלילה ברח לי פיפי על הרצפה(לא הבפקתי חהגיע לנוחיות) למחרת בבוקר אמא שלי אומרת תלכי לרופא נשים זו בטח ירידת מים,אמרתי טוב נלך כדי שהיא תירגע,הגעתי למיון נשים ולא בדקו אותי שלחו ישר לבית חולים,ברמב"ם נבדקתי אמרו אין לך צירים ואין לך כלום לכי ההיתה,מגיעה הביתה מתחילים צירים לא סדירים מתהפכת בטן גב ימין שמאל ואחרי שעתיים בום ירידת מים,נכנסת לשירותים עושה פיפי/קקי ואח"כ מתקלחת ואז צירים כל 2 דקות והבנתי שלא נספיק להגיע לבית חולים,הזמנתי אמבולנס ואמא ואחותי באו אליי ואיתי והגעתי עם פתיחה של חצי אצבע כעבור רבע שעה 2 אצבעות כעבור חצי שעה 4 אצבעות,ביקשתי אפידורל שהגיע ואיך שאני באה ללחוץ באה המיילדת ואומרת לי תעזבי את בפתיחה 10 ובאמת ילדתי תוך שעתיים מרגע הגעתי לרמב"ם.היו האטות בדופק כי שחובר לי האפידורל שיחררו לי מנה ממנו אבל בקטנה. 4-5לחיצות והיא נולדה.
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
24 באוקטובר 2019 בשעה 19:30
הריון 3 תנועות עובר אני בשבוע 12+4 יש מצב שאני מרגישה תנועות אתמול חשבתי שאני מדמיינת והיום שוב זה לא קצת מוקדם?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
9 במאי 2020 בשעה 18:13
אמאלה איזה לילה קשוח היה לי תינוקת בת חודשיים הייתה קמה כל 3 שעות לאכול בלילה. ובימים האחרונים היא פשוט לא נרדמת ובוכה בלי סיבה בערך מהשעה 22/23 עד 2:30/3:00 ואז דופקת שינה של כל שלוש שעות עד הצהריים לא יודעת מה לעשות חייבת יועצת שינה דחוף אשמח להמלצות נ.ב הייתה לה קפיצת גדילה לפני שבועיים (בת 6 שבועות) ומאז הכל יסתדר .. אני חושבת שהיא מגיעה לעייפות יתר ואז כבר קשה לי להרדים אותה אפילו לינוק היא לא רוצה בקיצור למי שיש יועצת שינה תותחית שיכולה לעזור אשמח להמלצות תודה:)
שינה והבנת התינוק
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
30 בנובמבר 2020 בשעה 06:41
העמסת סוכר 50 לבנות שבכללית וקבעו תור, קובעים פשוט תור לבדיקת דם רגילה במרפאה?
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
18 בפברואר 2021 בשעה 11:48
מישהי כאן מאמינה בזה שאם יש פצעים חצקונים על הפנים אז זה בת ?? כאילו שאומרים שבת לוקחת את היופי של האמא .. סהכ שבוע 5+2 יצאו לי 4 חצקונים !!!!!!! ואין לי חצקוניםםם זה ההורמונים ?
הריון ולידה
💬
13 תגובות