בת 3 חודשים ישנה 11-12 שעות ביום, רק עם פטמה או טיול במנשא בלילה נרדמת ב23:30 למרות הנקלחות והמסאז׳ בערב. מתעוררת לאכול וקקי ב3:00 נרדמת ב4 עד 7 . ואז נרדמת ב8 עד 10 ( בערך , ממש בערך , לא מדויק) שזה 8:30 שעות, במשך היום ישנה בצהרים אולי שעה אחרי שעזרתי חה עם הפטנה או בטיול עם המנשא, ושוב אחכ במשך היום פעם או פעמיים לתנומה קצרה. לא מגיעה ל12 שעות ביום, ובוכה כמה פעמים ביום מרוב עייפות. אני מנסה הכל ( מצליחה רק עם פטמה או טיול עם מנשא) האם לחכות שישתפר עם הזמן או לפעול במיידי עם תכנית מסויימת או יעוץ?
אמהותאמהות
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביוני 2020 בשעה 00:30
אז תמשיכי. כרגע זה מה שהם צריכים משהו שיעזור להם להירדם.. גם שלי בן 3 חודשים. הוא חא נרדם לבד רק אם אני עוזרת לו. בעגלה בנידנוד או על הידיים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביוני 2020 בשעה 03:08
אין לך מה לקחת ייעוץ. עכשיו בטוח לא. מה שכן, 12 שעות שינה לאורך יממה, זה לא מספיק שעות בשביל תינוקת בת שלושה חודשים. בגיל כזה תינוק צריך לישון 15 שעות בערך לאורך כל היממה. את גם מרדימה אותה מאוחר מאוד לשנת לילה. נסי לעשות סדר יום בנוגע להרדמות. והכי חשוב, ללמוד לזהות סימני עייפות הכי ראשוניים שיש, לא למשוך אותה. היא כנראה מגיעה לעייפות יתר, ואז קשה להירדם. לא הבנתי, היא נרדמת בזמן הנקה? זה מפריע לך שזו הדרך שהיא נרדמת? כי לדעתי זו דרך ההירדמות האידיאלית!! לא יודעת למה בכלל נלחמות בזה שתינוק לא יירדם בהרדמה. הכי טבעי לו שיכול להיות. הלוואי ששלי תחזור להירדם כל פעם בהנקה🤦🏽‍♀️🙄 ומנשא זה מושלם. תדעי שיש האומרים ששלושת החודשים הראשונים מחוץ לרחם, נקראים טרימסטר רביעי. הם עדיין צריכים את החום והקרבה התמידית, ומנשא ממש מדמה את העיטוף והתמיכה שחוו לאורך החודשים. וגם העניין של התנועה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביוני 2020 בשעה 06:26
כן אני יודעת את כל זה זה לא קשור למרדימה אותה מאוחר זו השעה שהיא מתחילה את השנת לילה שלה לא משנה מה ניסיתי, ב19 או 21:00 היא נרדמת לגג 20 דק בלחץ רק אחרי 23:00 נרדמת אמיתי

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך