☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 576586
משתמשת פורטי
11 ביוני 2020 בשעה 19:27
איזה שבוע אני ??🙏 .
הריון ולידה
💬
25 תגובות
תגובות (25)
משתמשת פורטי
11 ביוני 2020 בשעה 19:28
26?
משתמשת פורטי
11 ביוני 2020 בשעה 19:29
22
משתמשת פורטי
11 ביוני 2020 בשעה 19:36
20
משתמשת פורטי
11 ביוני 2020 בשעה 19:38
מה הבטן כזאת קטנה?? הרבה יותר..נראה מי תנחש
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
24 בדצמבר 2019 בשעה 19:53
רשמתי את התינוק במכבי שלי כמוני, מי יודעת מה מגיע במכבי שלי? .
אמהות
💬
14 תגובות
משתמשת פורטי
11 בינואר 2021 בשעה 08:53
עברתי גרידה עקב הפלה לפני שלושה׳ חודשים. מאז הייתי פעמיים במחזור והדימום האחרון היה קשה מנשוא. מאז המחזור האחרון עבר כבר חודש וחצי ועדיין לא קיבלתי מחזור, עשיתי מס׳ פעמים בדיקת הריון והיא יצאה שלילית בכל פעם. מעבר לכך, יש לי רגישות בחזה ונפיחות בבטן, כפי שהרגשתי התחיל ההריון הראשון, אבל..אני לא בהריון 🤷♀️ מישהי יודעת ממה התסמינים האלו יכולים לנבוע?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
11 בינואר 2021 בשעה 10:56
שבוע 18+3 שילייה אחורית באיזה איזור של הבטן אמורים להרגיש תנועות?בועות? למעלה, למטה שאדע להבדיל בין תנועות לסתם גזים 🤔
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
25 ביולי 2021 בשעה 19:41
חברות חייבת עידוד...🙄 חוזרת מחר לעבודה אחרי חופשת לידה... כבר שעה בוכה , ממשששש , אבל ממשששששש לא בא לי 😭😭😭 למרות שאני אוהבת את העבודה בטירוףףףף, אבל הקטני עדיין יונק ומרגיש לי כזה אכזרייי להשאיר תינוקי שהיה רגיל להיות איתי 24/7!! ילד רביעייי, הזייהההה🥺
הריון ולידה
💬
55 תגובות
👍
3 לייקים
משתמשת פורטי
23 בספטמבר 2021 בשעה 11:45
הי אשמח לעזרה ממישהי שאולי קרה לה ככה .. אני עם גלולות ( לא שכחתי גלולה או משהו ) קיבלתי מחזור לפני שבוע והוא נגמר כבר לפני שלוש ימים אתמול בלילה שוב היה לי כמו דימום מוזר ממה זה יכול לקרות מה הסיבה ?
הריון ולידה
💬
17 תגובות
משתמשת פורטי
28 בדצמבר 2021 בשעה 19:10
פוסט פריקה. שבוע 26. מרגישה שאני כל הזמן עסוקה בלפחד ולדאוג. אני אדם פחדן בלי קשר להריון. אבל מאוד מאמינה ומשתדלת להאחז באמונה. אחרי שנה של ניסיון ברוך השם הצלחנו! אממה, מחודש 5- התחילו לי כאבים- הייתי בטוחה צירים מוקדמים(לידה קודמת אושפזתי משבוע 33 וילדתי ב35 בגלל צירים מוקדמים) אחרי בדיקה הכל תקין אבל צוואר רחם מתקצר, אחכ הפנו טותי לאקו לב- קראתי כרגיל המון ״חומר מהימן״ בגוגל- והכל יצא תקין, פתאום התגלתה לה סכרת הריון ״קלה״ שמיד נכנסתי למשטר-מאוזנת. אתמול כאבי גב מטורפים שיתקו אותי באמצע השינה, בכיתי מכאב, הרופא אומר שזה כנראה (שוב) סימפיזיוליסיז ואין יותר מדיי מה לעשות כי אני עם צוואר מתקצר. והיום, היום במעקב שגרתי של צוואר רחם- גילינו שהתקצר לו ל22. מטופלת בנר לנרתיק פעם ביום. לפני שנשלחתי למיון הגעתי לרופא נשים שלי, שעה וחצי של המתנה- בכי, פחד, איך אסביר לבן שלי בן 3 וחצי שאני צריכה ללכת לכמה ימים, מה עכשיו זריקות צלסטון?ויש מצב ללידה?רני רק בשבוע 26. כל הסרטים האפשריים רצו לי בראש. מגיעה לרופא בלי אויר לנשימה- ובכלל הטכנאית לא מדדה נכון כנראה. אצלו הצוואר היה 28-31 מה שהשאיר אותי בבית למעקב בשבוע הבא שןב. יום מורכב, בתוך חודש מורכב, ים של נסיונות ודאגות ודי מותשת. בא לי להנות מהריון וכל פעפ צץ משהו חדש. הרבה פחד. מחכה ככ שיגיע חודש 9. היום הראשון שלו- אמן!
הריון ולידה
💬
4 תגובות
👍
2 לייקים