קצפת פרווה עם מחית נוגט שאלה
מישהי יודעת איך מכינים?
קודם מקציפים את הקצפת הצימחית ואחר כך מוסיפים את המחית בתנועות קיפול או 'מקציפים ישר את שתיהן יחד?
אוכל
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי5 ביוני 2020 בשעה 10:13
קודם מקציפים. וכשמוכן מערבלים ביחד
משתמשת פורטי5 ביוני 2020 בשעה 10:22
תודה שיר. כשהקצפת מוכנה להוסיף מחית ולהקציף שוב?
משתמשת פורטי5 ביוני 2020 בשעה 10:30
לערבל חלש...ואם לא הכל מתערבל להמשיך לערבל עם מרית