קצפת פרווה עם מחית נוגט שאלה מישהי יודעת איך מכינים? קודם מקציפים את הקצפת הצימחית ואחר כך מוסיפים את המחית בתנועות קיפול או 'מקציפים ישר את שתיהן יחד?
אוכלאוכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 ביוני 2020 בשעה 10:13
קודם מקציפים. וכשמוכן מערבלים ביחד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 ביוני 2020 בשעה 10:22
תודה שיר. כשהקצפת מוכנה להוסיף מחית ולהקציף שוב?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 ביוני 2020 בשעה 10:30
לערבל חלש...ואם לא הכל מתערבל להמשיך לערבל עם מרית

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך