שניצל
אחת ולתמיד
איךמכינים שניצל
תמיד שעושה נשרף לי או שיוצאים שחורים
על איזה אש בהתחלה אם צריך להנמיך
כמה שמן
תודה
אוכל
💬8 תגובות
תגובות (8)
משתמשת פורטי4 ביוני 2020 בשעה 06:47
כמות שמן תלויה בעובי השניצל. אבל לפחות שהשיצל יהיה יותר מחצי עובי שלו בפנים.
בהתחלה אני שמה אש גבוהה רק שהשמן יתחמם, ואז שהשמן מספיק חם להנמיך את האש לאש נמוכה-בינונית.
חשוב לעמוד ליד השניצלים כל הזמן כי ההבדל בין לא מוכן לשרוף הוא לא רחוק.
ובנוסף ממליצה לך לא לשים על נייר סופג, אלא על תבנית אשת או מסננת ככה הם שומרים על קרנצ'יות
משתמשת פורטי4 ביוני 2020 בשעה 06:48
תודה רבה💗
משתמשת פורטי4 ביוני 2020 בשעה 07:36
אני גם עושה על אש גבוהה ומדי פעם מוסיפה שמן שהוא מתחמם מדי ואז לא נשרף
משתמשת פורטי4 ביוני 2020 בשעה 07:46
על אש גבוהה צד אחד, הופכים צד שני מורידים חום ומטגנים עם מכסה..