מעבר למוצק איך עושים את זה נכון? הבן שלי בן 9 חודשים מחר והוא אוכל אוכל מרוסק בבלנד.. לפני שבועיים ניסיתי קצת לעבור לתת לו יותר מוצק (ריסוק גס) אבל הוא לא זרם עם זה ולא רצה לאכול אז הפסקתי ואז לפני שבוע התחלתי להביא לו דג עם פירה ויוגורט מרוסק גס עם מזלג והוא יותר זרם עם זה אבל עדיין עשה פרצוף.. והיום ניסיתי להביא לו מקושקשת עם גבינה ולחם חתוך לחתיכות ממש קטנות עם טחינה והוא יותר זרם. השאלה היא האם אני עושה נכון? אני דיי פועלת על אינטואיציות ועם התגובות שלו לדברים שאני נותנת אבל אשמח לשמוע מבנות שעברו למרוסק גס/מוצק איך התהליך עבר אצלן כדי ללמוד מכן. תודה ❤😃
אמהותאמהות
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 ביוני 2020 בשעה 07:31
אני תמיד מנסה מרקמים חדשים עם זורם אז יופי תמשיכי להציע שלי לפעמים זורם ולפעמים מקיא עכשיו אנחנו תקופה רק טחון היום הבאתי מקושקשת זרם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 ביוני 2020 בשעה 07:32
אז פשוט לנסות ולסגת כמו שאני עושה בהתאם לתגובות שלו? כמה זמן זה אמור להימשך ככה? 🤔
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 ביוני 2020 בשעה 07:37
כן תראי לפי תגובה .. האמת לא יודעת להגיד לך הגדולה שלי בגיל חצי שנה אכלה פסטה לבד וחופשי 🤷‍♀️ הקטן יותר קשה לו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 ביוני 2020 בשעה 07:45
אני התחלתי עם מרק שהוא טחון והוספתי לבישול אורז שיתבשל יתר על המידה וזה הייתה ההדרגה .. אחרכך תפוח אדמה מעוך במזלג וביצה במזלג ולחם טבול בעגבניה שהוא רך .. תתחילי עם מרקם אומנם לא מצב טחון אבל ממש רך

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך