מותר לאכול בולגרית? 🙈
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2020 בשעה 07:21
משרד הבריאות ממליץ להימנע מגבינות שנמצאות במי מלח כמו בולגרית וצפתית. ניתן לאכול לאחר חימום כמו בפשטידה או בטוסט (עד להעלאת אדים)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2020 בשעה 07:21
אוףף
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2020 בשעה 07:35
יש בולגרית למריחה 😊 אגב אם זה עובר חימום נגיד בטוסט או משהו שנכנס לתנור אין בעיה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 במאי 2020 בשעה 13:52
אני אוכלת בכל זאת.. בולגרית באריזות קנויות לא מעדנייה ובשלושה ימים לאחר פתיחה, אחר כך רק מה שעבר חימום

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך