☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 571901
משתמשת פורטי
30 במאי 2020 בשעה 19:16
טעימות מתי התחלתן טעימות ? ואשמח אם מישהי תעשה לי סדר עם מה מתחילים ואיך לתת
אמהות
💬
3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי
30 במאי 2020 בשעה 20:44
עוקבת
משתמשת פורטי
30 במאי 2020 בשעה 21:53
.
משתמשת פורטי
31 במאי 2020 בשעה 04:59
אנע התחלתי ב4 חודשים התחלתי עם בטטה רבע כפית במשך 3 ימים לפני האוכל בבוקר ואז גזר תפול אדמה וכל שאר הירקות והפירות ובגיל חצי שנה טחינה ביצה וכל השאר
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
31 בדצמבר 2017 בשעה 14:35
לחוצה לפני סקירה אני בהריון ראשון שבוע 16. מחרתיים סקירה ראשונה. מתה מפחד וחרדה שיגלו בעיה כלשהי.בינתיים ברוך השם הכל יצא תקין. ההריון הזה הוא אחרי הרבה טיפולים מה שמוסיף ללחץ. פליז תרגיעו אותי
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
28 בפברואר 2019 בשעה 12:37
תוצאות עמסת סוכר 100 1 יצא לי 84 2 יצא לי 233 3 יצא לי 155 בתוך התווך 70-155 4 יצא לי 78 שלוש בתוך התווך רק אחד בחוץ
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
30 באפריל 2019 בשעה 06:24
כל פעם מתאכזבת ממנה מחדש אנחנו עם ילדה בת חודשיים וחצי, אחרי טיפולי פוריות של שנתיים וחצי ועוד שלל הפתעות לא נעימות שהתגלו בדרך. אחרי חמש שנים בשכירות - סוף סוף יכולים לקנות בית, אך בתקציב מאוד מוגבל. כמובן שחמותי ניסתה לשכנע אותנו להישאר קרוב אלייה (כרגע אנחנו שוכרים יחידת דיור דקה ממנה) אנחנו לא רוצים, היא מרשה לעצמה להתערב יותר מידי ולהופיע לביקורי פתע משום מה. עכשיו מגיע הסיפור האמיתי: לבעלי יש הון עצמי משלו לטובת קניית בית, שנצבר עוד לפני שהכרנו. לי יש רבע מהסכום שהוא חסך וצבר וכל זה יחד לא מספיק לנו ללקיחת משכנתא. האחים שלי ואבא שלי עוזרים לנו ברכישת בית, כבר לפני 4 שנים כשהתחתנתי, הם אמרו לי זברגע שאקנה בית הם יעזרו בסכום לא קטן בכלל שישולם ישירות למשכנתא במשך המון שנים. חמותי הביעה פליאה וכעסה למה הם נותנים בתשלומים ולא במכה אחת (לצערי היא דבק ובעלי משתף אותה בהכל). במעמד אותה השיחה, היא שאלה מה אבא שלי נותן? אם בכלל... (אמא שלי נפטרה לצערי הרב). עניתי לה שאני לא יודעת ושזה לא מעניין אותי (לא היה לי נעים להעמיד אותה במקום ולומר לה שזה לא עניינה). הבטיחה שאם הוא יעזור כלכלית - גם היא תעזור באותו הסכום. רצה הגורל ואבא שלי נותן 50,000 ש"ח. כשחמותי שמעה את זה היא התקפלה ואמרה שהכוונה שלה הייתה שהם (היא וחמי) יעזרו בריהוט כי אין להם אופציה להעביר סכום כזה גדול במכה. אה, ולמשפחה שלי כן? הרי היא מתלכלכת על המשפחה שלי בלי סוף. אתמול ראינו דירה מקסימה, מהממת, משופצת מהיסוד, בול באזור שרצינו, ממש דירת חלומות שעונה על הצרכים והתקציב. אבל לצערי הפינוי שם רק בעוד 10 חודשים וחוזה השכירות של הדירה בה אנחנו נמצאים כרגע - יסתיים בסוף אוקטובר ומצד בעלת הדירה שיסתיים אפילו קודם כי יש לה תוכניות לגבי הדירה (הבת שלה רוצה לעבור לכאן). שאלנו את חמותי, בעדינות יש לציין, אם נוכל להתארח אצלם לכמה חודשים כדי לא לפספס את הדירה. מציינת שיש להם שתי יחידות דיור, אחת תפוסה על ידי אח של בעלי ובת הזוג שלו והשנייה פנויה. חמותי אמרה "נראה לכם?" אפילו הצעתי לשלם שכירות, אני לא באה לחיות על חשבון אף אחד. אבל התגובה שלה זעזעה אותי. איך שהיא מרשה לעצמה לדבר על המשפחה שלי ובעיקר על אבא שלי - כבר נשבר לי ממנה!!! אתמול כבר העמדתי אותה המקום. רק מחכה לרגע שהיא תהיה רחוקה מאיתנו. אישה מגעילה!
אמהות
💬
13 תגובות
👍
2 לייקים
משתמשת פורטי
12 ביוני 2019 בשעה 19:39
חיסון שעלת וצירים האם מישהי שמעה שיש קשר לזה שהחיסון גורם לצירים?? מישהי פה הגיבה לא מזמן ששמעה מבנות שזה גורם לצירים
הריון ולידה
💬
25 תגובות
משתמשת פורטי
26 ביוני 2020 בשעה 03:28
הצילו שילשולים היי בנות! סליחה על תוכן ההודעה.. אבל אכלתי אתמול פרוזן יוגורט ולאחר מכן חומוס אליהו. קמתי מוקדם היום וכאבה לי הבטן ולא הפסקתי לשלשל בשירותים יודעת שלא מומלץ לאכול חומוס בהריון.. למישהי קרה?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
2 בנובמבר 2020 בשעה 22:56
הצילוווו 📣📣📣 עזרה בנות! שבוע 23 סובלת מצרבות חריפות ביותרררררר מהרגע שקמה בבוקר ועד הלילה 😖 מה עושים?? 🥴
הריון ולידה
💬
13 תגובות