שאלה קטנה .. היי רציתי לשאול אם אכלתי במהלך ההריון כמה פעמים בכמויות קטנות מאוווד בשר נאי .. זה ישפיע על העובר 😣 אני היום שבעוע 31 וכל הבדיקות תקינות בעזרת השם אבל קראתי משהו עכשיו שהפחיד אותי על השפעת הבשר הנאי על העובר
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 במאי 2020 בשעה 19:46
מפחדים מחיידקים הרעלה סלמונלה וכו .. מומלץ לא לאכול אבל במידה והכל תקין אל חשש . פשוט להתאפק עד הלידה עם הדברים הלא מומלצים ❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 במאי 2020 בשעה 19:58
היי, לא רוצה להלחיץ אבל מה ש-mommy? כתבה הוא חלקי. באמת רוב הבעיות עם בשר נא בהריון באות לידי ביטוי אצלך לאחר האכילה, כך שאם הרגשת בסדר כנראה שלא היו בבשר את אותם חיידקים. עם זאת יש גם חיידק שנקרא טוקסופלזמה שעלול להימצא בבשר נא והוא יכול לעבור דרך השילייה גם אם את מרגישה בסדר. הסיכויים כמובן נמוכים, אבל אם את בלחץ הייתי מבקשת לעשות בדיקה ליתר בטחון ולראות שלא נדבקת. בהצלחה ויאללה עוד כ-9 שבועות ותאכלי כמה בשר נא שתרצי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 במאי 2020 בשעה 20:03
שירה..מה שאמרת בדיוק כמו שקארתי וזה מה שהפחיד אותי !! קבעתי תור לרופאה לברר על מה שאני יכולה לעשות להיות רגועה .. אבל רצתי גם לשמוע מכם אם מישהי שהייתה באותו מצב !!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 במאי 2020 בשעה 06:10
לא רוצה להלחיץ גם. הסיכון הוא בעיקר בחיידק הליסטריה שנמצא בבשר ודג נא. זה חיידק מאד חזק שעובר דרך השלייה, החיידק יכול להיות עמיד בגוף בין 3 ימים ל-70 ימים.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך