עוגת גבינה באפיה של 150 מעלות, מותר? הכנתי עוגת גבינה עם ביצים, היה בתנור שעה על 150 מעלות, כך שהצדדים כהים אבל האמצע עוד רוטט כזה טיפה נוזלי. ככה אמרו להוציא.. עכשיו אני תוהה אם זה בטוח. הוספתי תמונה
הריון ולידההריון ולידה
💬14 תגובות

תגובות (14)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 במאי 2020 בשעה 14:30
אני חושבת שזה צריך עוד אפיה, על איזה תוכנית אפית אותה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 במאי 2020 בשעה 14:30
כן אבל לפי המתכון אני אמורה להוציא אותה בשלב הזה..אממ רגיל כזה לא יודעת. ה2 קווים חח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 במאי 2020 בשעה 14:31
היא לא מוכנה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 במאי 2020 בשעה 14:31
כן 2 קווים, זה ממש נוזלי בפנים או קצת רוטט רק?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך