בצק שמרים, שאלה הכנתי אתמול בערב בצק והוא לא תפח אז הכנסתי למקרר ללילה, הבצק לא תפח גם במקרר אבל הוא מרגיש נעים ורך, הייתן משתמשות בו? או להכין חדש?
אוכלאוכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 במאי 2020 בשעה 07:43
למה את צריכה אותו? אם זה לעוגת שמרים אז אפשר (תצא לך יותר דחוסה מברגיל) אם זה ללחמניות אז חבל כי יצאו לך פיתות.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 במאי 2020 בשעה 07:59
לעוגת שמרים במילוי גבינה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 במאי 2020 בשעה 08:25
אז אולי גביניות במקום?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 במאי 2020 בשעה 09:02
אם לא תפח תזרקי לדעתי כי לא ייצא לך אפוי טוב מבפנים

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך