קרשיות יתר מתוסכלת בנות אני בת 38 אחרי שתי הפלות שלחו אותי לעשות בדיקת קרשיות והיום קיבלתי את התוצאות מסתבר שצריך לעשות בדיקת דם חוזרת עוד 3 חודשים כדי להיות בטוח שזה באמת בעיית קרשיות יתר כרגע לא מומלץ להכנס להריון אני ממש עצובה ולחוצה כי הזמן בגיל שלי מאוד יקר ורצינו כבר לנסות הריון נוסף בהקדם אני גם לא לוקחת אמצעי מניעה עד היום ולא רוצה לשבש את הגוף שלי האם מישהי נתכלה בבעיה כזאת במקרה?
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 במאי 2020 בשעה 21:34
תוכלי בכל מצב להתחיל עם זריקות קלקסאן ובהמשך לעשות בדיקות דם.. עם ההריון. כך היה לי בהריון קודם, רק בסוף ההריון אמרו הרופאים שלא בטוח שהיה צריך את הזריקות ובדיעבד אולי זה הציל את ההריון... זה לא מזיק. בשורות טובות בידיים מלאות!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 במאי 2020 בשעה 21:37
הרופא המטולוגית אמרה שלא מומלץ לתת את הזריקות אם זה לא הבעיה באמת כי עלול להיות דילול דם שמסכן את העובר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 במאי 2020 בשעה 21:45
בעיקר דימומים אם אין בעיה של קרישיות יתר בעצם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 במאי 2020 בשעה 04:38
אני חייבת לציין שבקלקסן יש המון אבל המון חילוקי דעות, כל אחד יגיד אחרת. רוב הרופאי נשים יהיו בעד וההמטולוגים יהיו נגד תקחי לך רופא 1 שרק לפיו את הולכת שלא תתבלבלי פתאום ( אצלי זה גבולי ולא לוקחת)

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך