☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 570699
משתמשת פורטי
26 במאי 2020 בשעה 14:27
בדיקות דם ושתן אחרונות מישהי יודעת אם לפני הבדיקות דם ושתן בשבוע 36 שכוללות בלוטת תריס צריך לצום?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
10 במאי 2020 בשעה 05:02
תעונות שבוע 20+5, איך יודעים שמדובר בתנועות ולא משהו אחר? מרגישה כמעט כל יום דפיקות קטנות כאלה בבטן התחתונה פעם-פעמיים ביום לרוב כשאני שוכבת על הגב או בישיבה (כשאני מצב רגיעה) תודה ושבוע נפלא:)
משוערות ספט׳-אוק׳ 2020
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
14 במאי 2020 בשעה 08:29
עזרה כאבים בבטן התחתונה שבוע 38 אתמול הרגשתי פחות תנועות אבל בחצי שעה האחרונה חזרתי להרגיש .. המון זמן עם צירים לא סדירים וביומיים האחרונים כלום בשעה וחצי האחרונות עם כאבי בטן תחתונה לא משהו שאפשר לתזמן אין רופא נשים רק יום ראשון .. הייתן הולכות למיון להיבדק ?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
17 באוקטובר 2020 בשעה 16:28
מותר להכין תה מעלי מרווה לתינוקת בת 8 חודשים ? כאילו רק מים ועלי מרווה
אמהות
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
5 בינואר 2021 בשעה 09:58
שבוע 38+ הרגשתי שדולף ממני נוזל בלי שהצלחתי להשתלט אתמול בלילה סבלתי מצירונים משהו שכבר רגילה אליו מצרפת תמונה בתגובה הראשונה זה הגיע גם למכנס שלבשתי - אין לזה ריח בכלל
הריון ולידה
💬
15 תגובות
משתמשת פורטי
13 בספטמבר 2021 בשעה 11:43
אני ובעלי יוצאים 10 שנים נשואים 6 שנים ויש לנו 3 ילדים קטנים צמודים אני כרגע עם התינוקת בבית ולא עובדת כבר שנתיים בגלל שכל פעם נכנסתי להריון בהפתעה ולא קיבלו אותי לעבודה אז כרגע מחפשת עבודה והנטל כלכלי עליו אני עושה הכל בבית ועם הילדים אבל בלילה גם האמצעית מתעוררת וגם התינוקת מאוד קשה לי לקום לשתיהן אז הוא צריך גם לקום יש בנינו בתקופה האחרןננ המון חילוקי דעות על הנושא הזה וכל הזמן זורק את לא עובדת אני נורא נפגעת מזה כי זה באמת לא מבחירה שאני בבית ואני עושה הכל מהכל בין אם זה להיות לבד איתם עד 8 בערב פעליות מקלחות אוכל השכבות הלילה הזה האמציית קמה פעם אחת וקמתי אליה לא רציתי להעיר אותו חזרתי למיוה שוב היא קמה כבר התייאשתי והערתי אותו וזרק לי מה הבעיה שלך כאילו את עובדת אחרי כמה רגעים התינוקת קמה אז שוב קמתי מרגישה שאין לי יום ואין לי לילה ובגלל שאני לא עובדת הכל נופל עליי מרגישה נחותה ממנו ושלא מעריך אץ "העבודה" שלי כרגע בלגדל את הילדים אציין שאף פעם הוא לא היה עם שלושתם לבד ולא יודע איך להתנהל עם 3 אנחנן בתקופה מאוד קשה בזוגיות שלנו ההרים שלי עוזרים לפעמים באים אלינו בגלל שאני לבד כל הזמן ופעם ב לוקחים אותם בשבת את הגדולים כמובן בלי התינוקת אשמח לדעת איך אתן מתנהלות עם הילדים שיש יותר מאחד האם הבעל שותף?
זוגיות
💬
16 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
13 באוקטובר 2021 בשעה 11:12
היי לכולן, היום עברתי שקיפות (מרגש מאודדד) שבמהלכה הרופא אמר שיש לי מיומה (שרירן) מעל השיליה. הוא לא ייחס לזה יותר מידי חשיבות. יש מישהי שהיה לה ויכולה לספר אם זה הפריע?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
👍
1 לייקים