חלב אם במקפיא היי, ראיתי שחלב אם שהוקפא טוב לשימוש כמה חודשים עד שנה. אבל האם זה מומלץ? הרי החלב משתנה לפי צרכי וגיל התינוק, לא? הבת שלי בת חודשיים, יונקת מלא, פעם ראשונה שאבתי אתמול לאירוע נקודתי והלך מעולה כך שהייתי שמחה לשמור אבל עד איזה גיל יהיה לה טעים/משביע החלב שייצרתי כשהיתה בת חודשיים?🙄
מניקות באהבהמניקות באהבה
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 במאי 2020 בשעה 09:24
עד חצי שנה מגיל התינוק אחרי זה בסדר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 במאי 2020 בשעה 09:33
למה שלא יהיה מזין? יש יונקים שלא אוהבים טעם קפוא, זה לא כזה נדיר אבל גם לא כזה שכיח...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 במאי 2020 בשעה 11:12
כי החלב משתנה עם הילד... בגיל חודש הוא לא כמו בגיל חצי שנה אז מעניין איך הם מגיבים לחלב "ישן" (לא מבחינת טריות מבחינת סוג החלב)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 במאי 2020 בשעה 12:18
הבת שלי למשל לא איכפת לה. נתתי לה בגיל שבעה או שמונה חודשים, חלב שנשאב בחודש שנולדה. האמת, שהחלב היה עם ריח מושלם, וטעם מתוק. כאילו לא קרה כלום בכל החודשים האלו. לפני כמה ימים הבאתי לה חלב שנשאב בסוף נובמבר, הוא היה שונה במרקם שלו, וריח טיפה שונה. גם הצבע היה שונה לחלוטין. אבל היא לא הראתה שיש משהו שונה. בתאכלס, הדבר היחידי שנהרס בחלב עם הזמן, בתהליך ההתיישנות, זה שהערכים התזונתיים שלו פוחתים. אבל תינוק שכבר לא ניזון רק מחלב אם, זה פחות רלוונטי לו. (אני מדברת על תינוקות שכבר אוכלים ארוחות מוצקים מלאות, והנקה זה מגיע בנוסף. לא בעיקר)

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך