סלמון מתכון תקשיבו חייבת עזרה.. כולם אומרים שלבנון הכי קל להכין.. אבל פשוט לא הולך לי עם הדג הזה!! כל פעם משהו אחר או שבגיל נשאר בו. או הטעם טפל לא מבינה מה אני עושה לא בסדר. תקופה הפסקתי להכין מיאוש ועשיתי מושכר אבל מתחיל להימאס.. איך שאני בדרך כלל עושה זה ככה קונה סלמון טרי (בייבי)כמות ומקפיאה. כל שבת מוציאה 4 יחידות שכבר מוכנות להן בשקית. משרה או בחומץ או בלימון חצי שעה (ניסיתי גם רק לשטוף מתחת לברז עם חומץ.) אחכ סוחטת שוטפת מספרת מלח ומנגבץ עם נייר סופג כל דג שיצא הריח.. ואז שמה בסיר שמן פלפלים טיגון מתבלת בפפריקה קצת כורכום מלח מפזרת כוסברה וחצי שעה בישול או אפיהחצי שעה. אשמח לראות מתכונים שאתם עושות. ואיך אתם קונות את הדג. טרי קפוא. ואם מישהי מבינה מה אני עושה לא בסדר.
אוכלאוכל
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 במאי 2020 בשעה 06:15
ואי התיקון האוטומטי זוועה.. סורי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 במאי 2020 בשעה 06:18
היי. אני קונה קפוא בדרך כלל. משרה במים עם הרבה חומץ ומלח. בערך שעה. ואז שוטפת עם מים לפני שמכניס לסיר. אני לא מייבשת. בסיר מטגנת גמבה רצועות. מלא שיני שום. פלפל חריף פרוס לעיגולים.עגבניה פרוסה ו2 פרוסות לימון. מטגנת קצת. מוסיפה כף פפריקה מתוקה ופותחת אותה בשמן. מוסיפה קצת מים ונותנת להכל להתבשל 5 דקות ביחד. בקערה מכינה עוד כפית פפריקה עם רבע כוס שמן וכפית מלח. טיפה כורכום גם אפשר וחצי כוס מים. מוסיפה את הדגים לסיר לאחר שטיפה ושופכת את הרוטב שהכנו בנפרד. מפזרת מלא כוסברה מעל . מנענעת קלות את הסיר הרוטב יכסה את הדג. בישול של לא יותר מחצי שעה על אש נמוכה כדי שהדג לא יתבשל. תמיד לטעום את הרוטב ולתקן טעמים אפשר.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 במאי 2020 בשעה 06:25
תודה אמא לנסיכה. איזה קפוא את קונה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 במאי 2020 בשעה 06:39
למה את קונה טרי אם את מקפיאה, חבל על הכסף..מנסיון הלימון והמלח לא יוציאו את הטעם וריח, דג לא טרי עושה יותר ריח. קחי אמנון קפוא אם את רוצה דג עם פחות ריח וטעם של דג.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך