
משתמשת פורטי24 במאי 2020 בשעה 06:11
סלמון מתכון
תקשיבו חייבת עזרה.. כולם אומרים שלבנון הכי קל להכין.. אבל פשוט לא הולך לי עם הדג הזה!! כל פעם משהו אחר או שבגיל נשאר בו. או הטעם טפל לא מבינה מה אני עושה לא בסדר. תקופה הפסקתי להכין מיאוש ועשיתי מושכר אבל מתחיל להימאס.. איך שאני בדרך כלל עושה זה ככה קונה סלמון טרי (בייבי)כמות ומקפיאה. כל שבת מוציאה 4 יחידות שכבר מוכנות להן בשקית. משרה או בחומץ או בלימון חצי
שעה (ניסיתי גם רק לשטוף מתחת לברז עם חומץ.) אחכ סוחטת שוטפת מספרת מלח ומנגבץ עם נייר סופג כל דג שיצא הריח.. ואז שמה בסיר שמן פלפלים טיגון מתבלת בפפריקה קצת כורכום מלח מפזרת כוסברה וחצי שעה בישול או אפיהחצי שעה. אשמח לראות מתכונים שאתם עושות. ואיך אתם קונות את הדג. טרי קפוא. ואם מישהי מבינה מה אני עושה לא בסדר.
אוכל

💬9 תגובות