פטה , בולגרית וכו' אני יודעת שאסור לאכול את כל הגבינות שבמים כמו פטה בולגרית צפתית וכו' ואני יודעת שגם אסור פסטרמה וכל מיני אבל יש את האפשרות שאם מחממים את זה טוב ושירפים את ה אז החיידקים נעלמים. השאלה שלי אם גם ככה אפשרי עם הגבינות שציינתי? נגיד שמכינים בורקס גבינה ביתי ושמים בתערובת את הגבינות שציינתי ומכניסים לתנור ..זה מותר לדעתכן? מה אומרות?
הריון ולידההריון ולידה
💬17 תגובות

תגובות (17)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 במאי 2020 בשעה 07:42
אם למשל מוציאים את הבורקס שהוא השחים איך יודעים שהגבינות נעשו והתחממו ממש טוב? הרי זה גבינות שלא נוזלות אם שמים בתנור או בטוסטר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 במאי 2020 בשעה 07:44
תןדה❤..אשמח לשמוע עוד דעות😊
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 במאי 2020 בשעה 07:57
מותר אחרי חימום וזה תקף לבורקסים, פשטידות, קישים וכו וכו. אל תחששי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 במאי 2020 בשעה 08:22
שאני חושבת על זה , הייתה פה מישהי שפירסמה שבטעות אכלה פיצה עם גבינה כחולה ורשמו לה לא נורא אם זה קרה פעם אחת הכל טוב. למה זה היה גרוע מבחינתה או מבחינת הבנות שרשמו לא נורא זה פעם אחת אם מותר גבינה בחוממה מספיק זמן?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך