עזרנו מאוד אה?.....
בכל אופן אני הכנתי עם חלב רגיל (כי הבן שלי כבר טעם חלב רגיל)
שמה חצי כוס שיבולת שועל, בערך שלושת-רבעי כוס חלב (את יכולה להכין את התמ'ל) מבשלת בסיר קטן, מערבבת תוך כדי (כל הזמן), מוסיפה טחינה וסילאן ומערבבת, מוסיפה חתיכות בננה מערבבת עוד קצת ומורידה מהאש. תוך גג 10 דקות זה אמור להיות מוכן..
הכל עניין של ניסוי - השיבולת שועל אמורה להתנפח ואז החלב מצטמצם כביכול, אבל חשוב שלא יהיה סמיך מידי כי השיבולת שועל מתנפח גם אחרי שמורידים מהגז.
מקווה שעזרתי 🙏
אגב אפשר להוסיף כל מיני תוספות...תלוי גיל התינוק (לא כתבת)