ירידה במשקל התינוקת למרות הנקה היי ילדתי לפני 8 ימים, אני רק מניקה כל הנקה לוקחת כשעה ולמרות שהייתי בטוחה שהיא מתחברת טוב ועושה תנועות עם הלסת מסתבר שהיא לא יונקת כמו שצריך היא ממשיכה לרדת במשקל. (נולדה 3255, בטיפת חלב אחרי 5 ימים היתה 3030,ואחרי יומיים שוב בדיקה 3006) יועצת הנקה הייתי אצלי וכשהיא איתי היא יונקת יפה תוך כדאי עיסוי השד, הוספתי פיטמות סיליקון בהמלצתה שעוזרות להפחית את הכאב אני כבר ממש מיואשת היום פעם ראשונה הוספתי לה חלב שמטפטף ממני עכשיו ממש מתקשה להתחבר לפיטמה שלי ובכלל, על סך ייאוש וממש מודאגת מהירידה למשהי יש פיתרון?
מניקות באהבהמניקות באהבה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 במאי 2020 בשעה 20:14
למה פטמת סיליקון? יש לך פטמה שקועה? לא שמים פטמת סיליקון כי כואב! קוראים לזה יועצת הנקה ibclc. עד שתקראי לאחת כזו, תתגברי את ההנקות בשאיבות. לעניות דעתי אם זו ההתחלה אין מנוס משילוב,בקבוקים שאובים והשלמת תמל. צריך לבנות תוכנית מדוקדקת וליווי מלא של יועצת הנקה בהסמכת ibclc.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 במאי 2020 בשעה 20:15
השלמת תמל כמובן אם לא הצלחת לשאוב מספיק. כשואבת בלעדית תקופה לא מבוטלת לא הצלחתי כל החודש הראשון לשאוב לו את המנות שלו אז השלמתי כשהיה צריך עם סימילאק... זה הסתדר לגמרי ועבר כשהתמדתי עם שאיבות. בקיצור, תפני ליועצת מוסמכת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 במאי 2020 בשעה 19:30
חן יקרה. את מלווה על ידי יועצת הנקה. אני בטוחה שהיא עושה איתך מעקב ותכנית על מנת שהקטנה תעלה במשקל. תסמכי עליה, או תעלי בפניה את החששות. ההתחלה קשה ונראה שעשית נכון שפנית ליועצת

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך