תגידו, אפשר להעביר ירקות במטחנת בשר?
אני גם ככה צריכה לטחון חזה הודו, אז חשבתי לעשות לעצמי חיים קלים ולטחון גם תפוא, בטטה וקישוא (לא מבושלים). נראה לכן אפשרי?
אוכל
💬13 תגובות
תגובות (13)
משתמשת פורטי21 במאי 2020 בשעה 11:31
ותבשלי אחרי הטחינה ?
משתמשת פורטי21 במאי 2020 בשעה 11:38
כן
משתמשת פורטי21 במאי 2020 בשעה 11:38
סתם חשבתי במקום לגרד בנפרד לחסוך זמן וכלים
משתמשת פורטי21 במאי 2020 בשעה 11:41
תראי אם את גם ככה מגרדת לפני אז כן ברור, לא רואה בעיה.
חשבתי שבדרך כלל את מרסקת הכול אחרי שמוכן