תגידו, אפשר להעביר ירקות במטחנת בשר? אני גם ככה צריכה לטחון חזה הודו, אז חשבתי לעשות לעצמי חיים קלים ולטחון גם תפוא, בטטה וקישוא (לא מבושלים). נראה לכן אפשרי?
אוכלאוכל
💬13 תגובות

תגובות (13)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 במאי 2020 בשעה 11:31
ותבשלי אחרי הטחינה ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 במאי 2020 בשעה 11:38
כן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 במאי 2020 בשעה 11:38
סתם חשבתי במקום לגרד בנפרד לחסוך זמן וכלים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 במאי 2020 בשעה 11:41
תראי אם את גם ככה מגרדת לפני אז כן ברור, לא רואה בעיה. חשבתי שבדרך כלל את מרסקת הכול אחרי שמוכן

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך