זה מתאים הקמח הזה לפריקסה ??? או עדיף קמח רגיל ?
אוכלאוכל
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במאי 2020 בשעה 08:48
אני הכנתי מהקמח הזה יצא מצוין
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במאי 2020 בשעה 08:49
וצריך להוסיף שמרים ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במאי 2020 בשעה 09:04
קמח תופח זה לעוגות ופשטידות. אפרת לא יודעת איך יצא לך,אולי בכלל שזה כמות קטנה כל פעם(כאילו הגודל של "הלחמניה"),ואולי בגלל שזה בטיגון... שרה אם את משתמש בקמח הזה,אז אין צורך בשמרים. תעדכני איך יצא :-)

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך