גבינת רוקפור שבוע 38+
אכלתי ככל הנראה בטעות מעט גבינת רוקפור שלא ידעתי שהייתה על פיצה, אכלתי כמות ממש קטנה והבנתי שאחרי שזה עובר חימום זה פחות בעייתי. קרה למישהי ומה עשיתן קצת בלחץ מזה..
הריון ולידה
💬2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי17 במאי 2020 בשעה 09:38
אם עבר חימום אז זה בסדר... במיוחד שאכלת מעט. החיידקים מתים בחימום גבוה
משתמשת פורטי17 במאי 2020 בשעה 10:01
אני חושבת שאין ככ מה לעשות, רק לעקוב, כל עוד את מרגישה טוב, אין קלקול קיבה, חום אין מה לדאוג. כמו קוקי זה שזה עבר חימום כבר מפחית סיכוי לחיידקים